Antena Căutare

Cât costă azi mileurile de macrame sau carpetele. Prețul îi poate face pe mulți români bogați

Numeroși români au avut sau încă au pe acasă mileuri de macrame sau carpete. Descoperă cât costă aceste obiecte în prezent. Unele îți pot aduce o adevărată avere.

colaj foto cu imagini cu mileu de macrame Galerie
Descoperă cât costă un mileu de macrame în prezent sau cu cât poți vinde o carpetă | sursa foto: Shutterstock

În casele bunicilor întâlneam, aproape fără excepție, numeroase mileuri de macrame sau carpete, indiferent dacă era vorba despre mediul rural sau cel urban. Se pare că aceste obiecte sunt astăzi adevărate „comori” ce pot aduce deținătorilor sume importante de bani. Descoperă cât costă în prezent un mileu de macrame sau o carpetă cu Răpirea din Serai sau alte modele.

Cât costă azi mileurile de macrame sau o carpetă cu Răpirea din Serai sau alte modele

Nu puține sunt casele românilor unde încă mai există și sunt folosite mileurile de macrame sau carpetele cu răpirea din Serai sau alte motive. Puțini sunt cei care știu, însă, ce valoare uriașă au ajuns să aibă aceste obiecte.

Citește și: Cât costă chiria pentru un apartament dintr-un complex de lux de lângă București. Chiriașii plătesc bani grei pentru 3 camere

În copilărie, mulți au văzut așa ceva prin casele bunicilor. În prezent, doar unii mai aleg să expună în locuințe asemenea obiecte, însă și mai puțini sunt cei care știu ce valoare au acestea. Mulți se vor putea îmbogăți dacă vor alege să vândă mileurile sau carpetele.

Recent, într-un grup de Facebook dedicat obiectelor tradiționale (covoare, carpete, costume și alte obiecte de artizat), o tânără a anunțat că pune la vânzare o carpetă cu răpirea din Serai la prețul de 4500 de lei. Un alt model de carpetă, cu păun, ajunge să coste 3000 de lei.

Citește și: Cât a ajuns să coste să-ți schimbi cauciucurile cu unele de iarnă. Românii trebui să caute adânc în buzunare

Pentru o cuvertură țesută manual la războiul de țesut, tânăra a cerut suma de 2000 de lei. Un ștergar costă aproximativ 200 de lei, iar un prosop artizanal poate aduce pentru vânzător suma de 150 de lei. Respectivele obiecte puse la vânzare au o vechime de peste 30 de ani și sunt în stare foarte bună.

Citește și: Prețul uriaș cu care se vând încălțările cu blană. Costă o mică avere să porți asemenea pantofi sport, dar se dau ca pâine caldă

Pe site-urile dedicate vânzărilor de obiecte, prețul unui mileu de macrame începe de la câțiva zeci de lei și poate ajunge la 900 de lei. Tot aici, o carpetă cu răpirea din Serai este listată la sume cuprinse între 3000 și 5000 de lei. O adevărată avere, ar spune cei care nu s-au gândit că acestea pot deveni atât de valoroase. Există inclusiv un anunț în care o carpetă (veche de aproximativ 51 de ani) este vândută la incredibila sumă de 24 882 lei.

Descoperirea făcută chiar imediat după incendiul izbucnit la restaurantul din Snagov al lui Pescobar. Ce au găsit pompie... Cât costă un brad natural de Crăciun în decembrie 2023. Cum poți obține un preț mai mic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x