Antena Căutare

Cât costă, de fapt, o nuntă la Palatul Snagov. Vedetele preferă această locație pentru a-și uni destinele

Palatul Snagov este printre cele mai populare locații pentru evenimente. Iată cât trebuie să scoți din buzunare pentru o noapte de vis acolo.

Galerie
Cei care doresc să-și organizeze nunta la Palatul Snagov trebuie să știe că prețurile sunt pe măsură | Shutterstock, YouTube

Palatul Snagov este situat la aproximativ 40 de kilometri de capitală, iar atmosfera locului, istoria și versatilitate îl fac locația ideală pentru mulții atunci când se gândesc la evenimente importante.

Cât costă, de fapt, o nuntă la Palatul Snagov. Vedetele preferă această locație pentru a-și uni destinele

Palatul Snagov este în topul preferințelor vedetelor autohtone pentru găzduirea evenimentelor importante din viața lor.

Recent a intrat din nou în atenția publicului, după ce Monca Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au organizat petrecerea de nuntă acolo.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce vedetă a prins buchetul de flori la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Nu e vorba despre Andreea Raicu, deși și l-a dorit

Palatul este o adevărată bijuterie arhitecturală. Acesta a fost construit în anii '30, mai exact între 1930 și 1932, la cererea fratelui mai mic al Regelui Carol al II-lea, Prințul Nicolae. Stilul brâncovenesc este completat de decoruri baroce și elemente de detaliu deosebite.

În anii '80, familia Ceaușescu a dispus extinderea palatului. În ciuda modificărilor aduse în timpul regimului comunist, Palatul Snagov și-a păstrat farmecul greu de egalat.

Astfel că, este și astăzi printre locațiile preferate de vedetele din România. Organizarea unei nunți este o sarcină pe cât de satisfăcătoare, pe atât de dificilă.

Salonul Palatului are o capacitate de 130 de persoane, conform unei surse. De asemenea, există o terasă spațioasă cu vedere spre grădiă și spre lacul Snagov. Totodată, oaspeții se pot delecta pe un ponton privat.

Citește și: Jaf în vila de patru milioane de euro care a aparținut lui Dinu Patriciu. Ce s-a furat și cine s-ar afla în spatele spargerii

Palatul Snagov dispune de facilități moderne atât în bucătăria complet utilată, precum și în camerele pe care le pot ocupa oaspeții.

Conform sursei menționate anterior, cei care doresc să organizeze un eveniment privat în Palatul Snagov pot alege din mai multe pachete. Prețul acestora variază în funcție de numărul de invitați, dar și de facilitățile incluse și de tipul de servicii dorite.

Astfel că, prețul pentru chiria locației variază între 5.900 de euro și 6.900 de euro. De asemenea, meniurile pornesc de la 65 de euro și pot ajunge până la 90 de euro de persoană.

Ce pachete sunt disponibile pentru evenimente la Palatul Snagov

Pachetul 1 – Salon oficial + terasă + ponton:

Preț: 6.200 € (TVA inclus)

Capacitate: 130 de persoane în salon, 300 de persoane pe terasă

Include acces la pontonul de pe malul lacului Snagov.

Pachetul 2 – Salon oficial + terasă + ponton + bucătărie:

Preț: 6.900 € (TVA inclus)

Include utilizarea bucătăriei și a vitrinelor frigorifice, spațiu pentru montarea farfuriilor.

Pachetul 3 – Salon oficial + terasă:

Preț: 5.900 € (TVA inclus)

Similar cu Pachetul 1, dar fără acces la ponton.

Citește și: Larisa Iordache, cununie civilă în ploaie. Ce rochiță a ales pentru momentul atât de special: „Este semnul infinitului...”

Pachetul 4 – Salon oficial + terasă + bucătărie:

Preț: 6.600 € (TVA inclus)

Include utilizarea bucătăriei pentru pregătirea meniurilor.

Pachetul 5 – Salon oficial + terasă + apartament miri:

Preț: 6.000 € (TVA inclus)

Include un apartament pentru miri, format din living, dormitor și baie.

Pachetul 6 – Salon oficial + terasă + bucătărie + apartament miri:

Preț: 6.700 € (TVA inclus)

Acest pachet este cel mai complet, incluzând toate facilitățile disponibile la Palatul Snagov.

Meniuri și costuri adiționale pentru evenimente la Palatul Snagov

Mâncarea este un aspect deosebit de important la evenimente. La Palatul Snagov, invitații au parte de o experiență culinară rafinată, cu preparate atent selecționate. Meniurile elegante sunt variate, iar prețurile încep de la 65 de euro și pot ajunge până la 90 de euro de persoană.

Citește și: O femeie a dezvăluit ce a putut să facă la nunta prietenei sale, deși mireasa o avertizase înainte. Puțini aveau curajul acesta

Ce include un meniu de 90 de euro de persoană

Pachet de bun venit: Șampanie sau prosecco, pișcoturi, toast.

Gustare rece: Terină de foie gras cu coacăze, creveți cu sos de usturoi, prosciutto cu avocado, ouă de prepeliță cu icre, carpaccio de somon și alte delicatese.

Pește: File de doradă în crustă de ierburi aromate, cu garnituri de cartofi și legume julienne.

Fel principal: Mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, servite cu cartofi duchesse și sparanghel sote.

Sarmale tradiționale: Mix de sărmăluțe în foi de viță și de varză, cu mămăliguță și smântână.

Acest tip de meniu oferă o experiență gastronomică de lux, fiind perfect pentru o nuntă care pune accent pe calitate și fine dining.

Citește și: Filmul nunții Lorei și a lui Ionuț Ghenu. Cum a reacționat bărbatul când a văzut-o pe artistă în rochie de mireasă

Care sunt costurile pentru băutură la Palatul Snagov

Un alt factor important în organizarea nunții este pachetul de băuturi. La Palatul Snagov, prețurile pentru băuturi variază în funcție de preferințe și selecție.

Pachet băuturi de 50 lei: Include doar apă, cafea, cappuccino, ceai și sucuri Santal. Acesta cu siguranță nu este unul valabil pentru nuntă, mai degrabă este destinat evenimentelor corporate.

Cele pentru acest gen de eveniment sunt cuprinse între 40 și 45 de euro.

Meniu open bar de 45 de euro: Include o selecție bogată de băuturi, de la whisky Chivas Regal și Jack Daniels, până la vinuri Chateau Purcari și spumante Jidvei. De asemenea, meniul include băuturi non-alcoolice, bere Heineken, cafea, apă, sucuri și ceai.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Decorul și alte costuri suplimentare la Palatul Snagov

Pe lângă chiria locației și costurile meniurilor, decorul și amenajarea reprezintă o altă componentă importantă pentru o nuntă la Palatul Snagov.

De obicei, prețurile pentru decoruri florale, aranjamente de mese și alte detalii estetice variază în funcție de florile și de complexitatea dorite.

Pentru o astfel de locație, prețurile pornesc de la 1.500 de euro, aranjamente simple, și ajung până la 5.000 de euro, în funcție de preferințele mirilor.

Citește și: Câți bani câștigă lunar Valeriu Gheorghiță, soțul Monicăi Bîrlădeanu. Cu ce se ocupă acesta

Muzică și divertisment la evenimentele organizate la Palatul Snagov

Prețurile pentru formații de muzică live, DJ sau alte tipuri de divertisment variază între 1.000 de eurp și 5.000 de eurp, în funcție de renumele artiștilor aleși. Bineînțeles, sunt și artiști care percep taxă mult mai mare, precum 15.000 de euro.

Fotografii și filmări la Palatul Snagov

Pachetele de fotografie și videografie pentru o nuntă la Palatul Snagov pot varia între 2.000 de euro și 6.000 de euro, în funcție de durata serviciilor și numărul de echipamente utilizate.

Palatul Snagov reprezintă locația perfectă pentru un eveniment de bun gust și eleganță. Este un cadru exclusivist, încărcat de istorie, perfect pentru momente de neuitat.

Citește și: Cum arată verighetele purtate de Lora și de Ionuț Ghenu în ziua în care au devenit soț și soție. Ce bijuterii speciale au ales

Cu toate acestea, doritorii trebuie să fie conștienți că prețurile sunt pe măsură. Chiria locației variază între 5.900 de eurp și 6.900 de eurp, meniurile pot costa între 65 de eurp și 90 de euro de persoană, iar băuturile pot ajunge până la 45 de euro de persoană.

La aceste costuri se adaugă decorul, muzica, fotograful, precum și alte costuri aiționale. Astfel că, bugetul pentru un eveniment la Palatul Snagov poate ajunge la zeci de mii de euro.

Bărbații care se căsătoresc cu această tipologie de femei ajung să divorțeze. Care sunt semnalele... Cum arată Dacia Bigster. Primele imagini cu cel mai nou model produs la Mioveni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei Marti, 08.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x