Antena Căutare

O femeie a dezvăluit ce a putut să facă la nunta prietenei sale, deși mireasa o avertizase înainte. Puțini aveau curajul acesta

O femeie a dezvăluit ce a putut să facă la nunta prietenei sale, deși mireasa o avertizase înainte despre acest lucru.

Galerie
Mulți s-au mirat când au aflat ce a putut să facă femeia la nunta prietenei sale | sursa foto: Profimedia

O tânăra care a fost invitată la nunta prietenei sale și-a luat inima în dinți și a dezvăluit ce a putut să facă la eveniment, deși i-a fost interzis acest lucru. Totuși, ea a mărturisit faptul că nu s-a putut abține și că a încălcat astfel avertismentrul prieteni sale. Mulți s-au mirat și au criticat-o pe femeie, după ce au aflat ce s-a întâmplat la nuntă, de fapt.

O femeie a dezvăluit ce a putut să facă la nunta prietenei sale, deși mireasa o avertizase înainte

Se spune că nunta este unul dintre cele mai importante momente din viața unui om, așa că totul trebuie să meargă ca la carte. Tocmai de aceea, mulți dintre miri organizează evenimentul cu mult timp înainte, alegând cu grijă invitații, meniul, decorurile, aranjamentele florale, muzica și alte detalii pe care mirii le consideră importante.

Totuși, sunt și situații când, în ciuda tuturor pregătirilor făcute, lucrurile nu merg precum se așteptau mirii, fiindcă mereu se poate întâmpla ceva absolut neprevăzut. De asta s-a convins și o mireasă care a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută atunci când a descoperit ce a putut să facă prietena ei, deși îi interzisese asta înainte de eveniment.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce a putut să facă un mire, chiar când se tăia tortul de nuntă, la petrecere. Invitații au încremenit când au văzut gestul

O femeie a dezvăluit faptul că s-a culcat cu fratele mirelui (cavaler de onoare), chiar la nunta prietenei sale, deși i s-a spus să nu o facă. După ce a aflat adevărul, mireasa s-a enervat și a refuzat să mai discute cu prietena ei. Invitata de la nuntă se consideră o „prietenă rea”, deoarece știa că el era „interzis”, fiind fratele mirelui, dar totuși nu regretă că s-au distrat.

În ciuda sentimentului de vinovăție, femeia a încercat să își apere acțiunile, argumentând că el era unul dintre puținii bărbați singuri din cameră, că era un bar deschis și că „dragostea plutea în aer”.

Citește și: O mireasă a cerut părerea internauților după ce a văzut ținuta viitoarei cumnate. Ce i-a lăsat un gust amar

„Prietena mea este, în mod firesc, foarte de supărată și spune că am depășit o limită și că, evident, nu o respect. În apărarea mea, a fost un bar deschis și toată iubirea plutei în aer. Și, să fiu sinceră, a fost doar sex”, a mărturisit invitata de la nuntă, dornică să afle și părerile internauților dacă a greșit atât de mult sau dacă mireasa exagerează, au informat cei de la mirror.co.uk.

Așa cum era de așteptat, reacțiile internauților nu au întârziat să apară și nu puțini au fost cei care i-au criticat gestul făcut și au dat astfel dreptate miresei furioase.

„I-ai trădat încrederea, nu ar strica să îți ceri iertare pentru ceea ce s-a întâmplat. Încearcă să vezi lucrurile din perspectiva ei”, a fost sfatul oferit de Alison Rios McCrone, organizator de nunți.

Și-a pus panouri solare pe casă, iar de atunci trăiește un coșmar. Ce a pățit bărbatul: „Ar fi trebuit pur și simplu să ... Ce a pățit o femeie după ce a mâncat timp de 135 de zile doar sarcine! Ce s-a întâmplat cu ea și cum arată după experime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 07.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x