Antena Căutare

Cât costă să mergi la pisicină în București în vara 2024. Tarife pentru adulți și copii

Pentru cei din București, accesul la piscină este o modalitate convenabilă de a scăpa și de căldură, dar și de a se relaxa. Dar cât te costă să mergi la piscină în Capitală, în această vară? Iată un ghid detaliat al prețurilor și ofertelor disponibile pentru toate buzunarele!

Cât costă să mergi la pisicină în București în vara 2024. Tarife pentru adulți și copii Galerie
Cât costă să mergi la pisicină în București în vara 2024. Tarife pentru adulți și copii | Shutterstock

Cu temperaturi în creștere și dorința de răcorire, o vizită la piscină este soluția ideală de a scăpa de caniculă și de a te relaxa. Iată lista cu prețuri la cele mai cunoscute piscine din Capitală!

Citește și: Gabriela Cristea, prima apariție în costum de baie din acest an. Cum a filmat-o Tavi Clonda pe soția sa: „Ești tu înfierbântată”

Cât te costă să mergi la piscină în Capitală în vara 2024

Pentru bucureștenii care vor să se răcorească, dar nu au timpul necesar pentru a merge la mare, există numeroase piscine disponibile în Capitală atât pentru cei cu dare de mână, cât și pentru cei care vor să se relaxeze cu bani puțini.

Articolul continuă după reclamă

Piscina Kundalini

Situată în apropierea Parcului Tei, piscina reprezintă o opțiune accesibilă pentru toate buzunarele. Cu tarife de 70 de lei de marți până vineri și 100 lei în weekend, incluzând șezlong și prosop, această piscină oferă condiții excelente pentru o zi de relaxare. Programul său, de la 10:00 la 18:30, permite vizitatorilor să se bucure de soare și apă într-un cadru plăcut.

În zilele de luni, piscina este închisă, oferind o zi de repaus pentru întreținerea și pregătirea facilităților pentru restul săptămânii, potrivit unei surse.

Piscina Aquagarden Militari

Piscina Aquagarden Militari este o alegere excelentă pentru familiile tinere. Aici, copiii cu vârste între 0 și 2 ani beneficiază de intrare liberă, în timp ce copiii cu vârsta între 2 și 10 ani plătesc 30 de lei de luni până vineri, iar în weekend tariful este de 50 de lei. Pentru adulți, prețurile sunt de 50 de lei în timpul săptămânii până la 70 de lei în weekend, asigurând acces la o gamă completă de facilități și o atmosferă relaxantă.

Piscina Pescariu Aqua

Pentru cei care caută o experiență premium, această piscină vine cu diverse tarife pentru accesul la facilități. Adulții plătesc 110 lei de luni până vineri între orele 08:00 și 20:00, iar în weekend prețul este de 210 lei.

Există tarife reduse pentru copii și adulți, de 60 lei în timpul săptămânii și 120 lei în weekend, gratuit pentru copiii sub 95 cm și redus pentru cei între 95 cm și 135 cm. Sectorul VIP oferă o experiență exclusivistă la prețul de 350 lei de luni până vineri și 600 lei în weekend, în intervalul 08:00-20:00.

De asemenea, sunt disponibile abonamente lunare la 180 EUR și trimestriale la 490 EUR, valabile de luni până vineri între 25 mai și 1 septembrie, potrivit sursei citate.

Piscina Guava

Pentru cei tineri și dornici de dristracție, piscina Guava este deschisă zilnic între 10:00 și 20:00. De luni până joi, copiii plătesc 50 lei, iar adulții au opțiuni precum șezlonguri la 150 lei și șezlonguri VIP XL la 250 lei, ambele cu prosop inclus. Pavilionul costă 500 lei pentru două persoane, iar un bungalow cu două șezlonguri pentru patru persoane este 500 lei. Prosopul extra costă 30 lei, iar copiii sub 95 cm au intrare gratuită.

Weekendul vine cu tarife care variază între 200 lei pentru un șezlong și 450 lei pentru un șezlong VIP XL, ambele cu prosop inclus. Pavilionul costă 900 lei pentru două persoane, iar un bungalow cu două șezlonguri pentru patru persoane este 1000 lei. Prosopul extra rămâne 30 lei, mai notează sursa citată.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 7. Claudia Florescu, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul. Cum s-a pozat la piscină

(P) Cutiile poștale pentru bloc - soluții încă actuale. Iată ce modele sunt la mare căutare în 2024... Cât costă un șezlong pe Insula Thasos. O turistă româncă care a fost în vacanță acolo a oferit toate detaliile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x