Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cât ne protejează, de fapt, masca. Experimentul făcut de un medic român din SUA, dovada așteptată de toată lumea

Un medic român care profesează în Las Vegas a prezentat un experiment pentru a demonstra cât de mult protejează masca împotriva noului coronavirus.

Demonstrația așteptată de toată lumea! Cât ne protejează, de fapt, masca

Captură video

Medicul care profesează în Statele Unite ale Americii, tocmai în Las Vegas, a arătat utilitatea purtării măștii, printr-un experiment inedit. El a folosit tinctură de iod, pe care a pulverizat-o direct pe o hârtie albă, iar mai apoi pe o altă hârtie, însă prin filtrul unei măști de unică folosință. Masca a reușit, astfel, să rețină toate particulele pulverizate la interior.

Citește și: Simona Halep, Gheorghe Hagi şi Ion Ţiriac, mesaj la unison pentru români: " Depinde doar de noi să facem să fie bine! Purtați masca!"

Un medic român din SUA demonstrează cât de eficientă este o mască de protecție

”Sunt câteva contradicții în România și sunt teorii ale conspirației în toată lumea despre virusul SARS CoV2 care produce boala COVID. Prima este dacă virusul există sau nu, toată lumea știe că există. A doua mare controversă este dacă virusul a fost creat în laborator sau nu. Cei mai mulți specialiști spun că virusului nu a fost creat în laborator, dar asta oricum nu contează. Virusul este printre noi și trebuie să avem grijă de pacienții care se infectează.

A treia și foarte mare controversă este cea cu măștile. Cei de la OMS au spus, la început, să nu purtăm măști. Eu am spus de la început că trebuie să purtăm măști pentru că sunt cele mai folositoare, câțiva m-au criticat, acum se dovedește că am avut dreptate și vă fac acum o mica demonstrație”, spune medicul român.

Experiementul, în materialul video de mai jos:

Recomandari