Antena Căutare

Simona Halep, Gheorghe Hagi şi Ion Ţiriac, mesaj la unison pentru români: " Depinde doar de noi să facem să fie bine! Purtați masca!"

Sunt faimoşi, sunt bogaţi, sunt campioni pentru totdeauna. Dar sunt în continuare oameni, iar pandemia i-a ajutat să se redescopere. Simona Halep, Gheorghe Hagi şi Ion Ţiriac s-au reunit în ziua cu cele mai multe infectări raportate, aproape o mie, într-un interviu.

"Cei trei muchetari" au povestit despre fricile lor dar si despre ce i-a ţinut optimişti în aceste vremuri grele. Poartă mască, dar sunt inconfundabili. Simona Halep, Gică Hagi şi Ion Ţiriac sunt idolii unor generaţii la rând şi dovedesc în fiecare zi că nu sunt campioni doar în sport, ci şi campioni în viaţă.

În exclusivitate pentru Observator, cei trei au găsit secretul prin care poţi trece prin perioada grea: nu te temi de măşti şi de viitor.

Simona Halep: Totul a devenit anormal pentru mine

"E o schimbare pe care nu ne-am închipuit-o şi nu ne-am gândit că va fi posibil să se schimbe totul tota. A venit cineva şi ne-a tras frâna de mână. Da, ne-a scos din priză. Totul a devenit anormal pentru mine", începe Simona Halep, care se teme atât pentru ea, dar mai ales pentru bunicile sale în vârstă.

Citește și:

Medicul Virgil Musta, declarații despre scenariul sumbru potrivit căruia România va avea un milion de cazuri de COVID-19: "În al 12-lea ceas, oamenii să înțeleagă. NU este de joacă!"

"Mi-a fost teamă, apoi am încercat să înţeleg despre ce e vorba, să fac tot ce trebuie că mă protejez şi să fiu sigură că nu mi se întâmplă nimic. Şi m-am odihnit ceea ce într-un fel aveam nevoie. Mi-a fost frică pentru ai mei, pentru bunica, pentru bunicile mele, care sunt mai în vârstă", a mai spus românca.

În toată această pauză forţată, au avut timp să viseze la gloria trecută, la vremurile în care ridicau în picioare stadioane întregi şi arenele erau pline.

Şi fiecăruia în parte simte lipsa ritmului alert de lucru, energiei tribunelor şi adrenalinei din competiţii. Doar că au înţeles că acum au de jucat un alt fel de meci.

Gheorghe Hagi: După acest virusam devenit mult mai conştienţi, să avem grijă de noi

"Înainte alergam, alergam, alergam şi nu ştiam unde ajungem. Acuma, cred după acest virus am devenit mult mai conştienţi de valorile personale, să avem grijă de noi, de familie, de prieteni, cercul trebuie să fie mult mai mic. Trebuie să ai grijă de tine, de cei de lângă tine. Eu asta am simţit", a spus și Gheroghe Hagi, în interviul acordat Sadrei Stoicescu, pentru Observator.

Citește și:

Raed Arafat, primele declarații despre documentul care arată când va îndeplini România condițiile pentru instituirea stării de urgență: ”E posibil să se ajungă la măsuri zonale, regionale”

Ion Țiriac: Viața va rămâne schimbată după acest test al omenirii

"Eu de 65 de ani nu fac nimic în fiecare săptămână decât mă mut dintr-un loc în altul. Eu n-am dormit mai mult de zece zile în acelaşi pat. Mie treaba asta nu numai că-mi lipseşte, dar ca să ajung la ora unu şi nu ştiu ce să fac până a doua zi la ora opt când trebuie să mănânc, asta mă loveşte la cap. (...) Viaţa s-a schimbat şi o să rămână o porţiune din această viață schimbată după acest test al omenirii. O să vedem căî nu mai sunt atâtea locuri de muncă, deja unele companii lasă locurile de muncă şi te lasă să munceşti de acasă.", a mărturisit Ion Țiriac.

Toți trei mari campioni au avut un mesaj la unison pentru români. Depinde doar de noi să facem să fie bine!

Deportivo La Coruna a retrogradat în a treia ligă spaniolă... NEWS ALERT! Dan Petrescu are coronavirus! Antrenorul CFR-ului a fost depistat pozitiv cu COVID-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x