Antena Căutare

Klaus Iohannis anunță noi reguli pentru evenimentele private. Câte persoane vor putea participa la nunți sau botezuri după 15 iunie 

Președintele Klaus Iohannis a anunțat noi măsuri de relaxare în România, după 15 iunie. Chiar dacă starea de alertă va fi prelungită, românii se vor putea bucura de o viață mai apropiată de normalitate, fără prea multe restricții. 

Klaus Iohannis anunță noi reguli pentru evenimentele private. Câte persoane vor putea participa la nunți sau botezuri după 15 iunie 
Klaus Iohannis anunță noi reguli pentru evenimentele private. Câte persoane vor putea participa la nunți sau botezuri după 15 iunie | pixabay.com

În cadrul declarațiilor de presă, președintele Klaus Iohannis a anunțat noi reguli și pentru evenimentele private, indiferent că vorbim despre nunți, botezuri ori alte petreceri, numărul participanților ajungând la 20, în cazul în care evenimentele au loc în interior ori 50, dacă vor avea loc în exterior, față de opt, câte erau până acum.

Creșele și grădinițele private, deschise după 15 iunie

De asemenea, pentru a veni în sprijinul părinților care vor lucra, care vor avea de mers la lucru și în perioada vacanței, va fi posibilă - nu obligatorie, dar posibilă - redeschiderea after school-urilor, grăinițelor și creșelor private.

Stare de alertă, prelungită după 15 iunie: Klaus Iohannis a anunțat primele măsuri de relaxare ”Se redeschid mall-urile, creșele, grădinițele, sălile de fitness și piscinele exterioare!”

Va fi posibilă, de asemenea, și redeschiderea sălillor de fitness, dar cu respectarea unor norme foarte stricte, precum și deschiderea piscinelor exterioare, cu respectarea regulamentelor speciale.

Câte cazuri de coronavirus sunt în România până azi, 9 iunie

Până astăzi, 9 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.749 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.910 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1.345 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 145 noi cazuri de îmbolnăvire.

Preziceri sumbre pentru omenire! Copilul-geniu, care a uimit lumea și a prezis coronavirusul, anunță alte catastrofe ce urmează să se întâmple în curând!

La ATI, în acest moment, sunt internați 152 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.120 de persoane. Alte 96.398 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 511.295 de teste.

Stare de alertă, prelungită după 15 iunie: Klaus Iohannis a anunțat primele măsuri de relaxare ”Se redeschid mall-urile,... Te vei putea testa acasă pentru coronavirus fără să mai știe cineva! Cât te va costa testul care îți va arăta dacă te-ai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x