Antena Căutare

Stare de alertă, prelungită după 15 iunie: Klaus Iohannis a anunțat primele măsuri de relaxare ”Se redeschid mall-urile, creșele, grădinițele, sălile de fitness și piscinele exterioare!”

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații de presă cu câteva zile înainte de etapa a treia de relaxare și a anunțat redeschiderea mall-urilor, dar și a grădinițelor și a creșelor private.

Stare de alertă, prelungită după 15 iunie: Klaus Iohannis a anunțat primele măsuri de relaxare ”Se redeschid mall-urile, creșele, grădinițele, sălile de fitness și piscinele exterioare!”
Klaus Iohannis anunță primele măsuri ce vor fi luate după 15 iunie: ”Se redeschid mall-urile, creșele, grădinițele, sălile de fitness și piscinele exterioare!”

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații de presă cu câteva zile înainte de etapa a treia de relaxare și a anunțat redeschiderea mall-urilor, dar și a grădinițelor și a creșelor private.

Astfel, în cadrul declarațiilor de presă, președintele Klaus Iohannis a anunțat că starea de alertă va fi prelungită după data de 15 iunie, însă vor fi luate numeroase măsuri de relaxare.

”Am luat în discuție posibile măsuri de relaxare și posibilitatea prelungirii stării de alertă. Considerăm că este posibil să continuăm cu câteva noi măsuri de relaxare, adică unele restricții nu vor mai fi în vigoare din 15 iunie.

Se vor putea redeschide mall-ruile, fără restaurante și locuri de joacă.
Posibile evenimente private cu 20 de persoane în interior, 50 în exterior
Va fi posibilă după 15 iunie redeschiderea after school-urilor, grădinițelor și creșelor private

Coronavirus în România, 9 iunie 2020. Live Update. Peste 100 de cazuri noi de coronavirus în România, în ultimele 24 de ore. Bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 20.749

Redeschiderea piscinelor exterioare

Lucrurile vor fi mai relaxate în relația cu statele unde numărul de îmbolnăviri este sub cinci cazuri la milion de locuritori în ultimele 14 zile

Deocamdată aici nu se încadrează la relaxare Italia, Spania, Franța, Belgia, Suedia
Vom urmări cu mare atenție comunicările UE și unde lucrurile se schimbă vom acționa imediat

Starea de alertă - suntem de părere că se impune prelungirea stării de alertă
Sunt măsuri care obligatoriu trebuie continuate cu distanțare, portul măștii”,
a declarat președintele Klaus Iohannis.

Preziceri sumbre pentru omenire! Copilul-geniu, care a uimit lumea și a prezis coronavirusul, anunță alte catastrofe ce urmează să se întâmple în curând!

Câte cazuri de coronavirus s-au înregistrat în România în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 9 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.749 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.910 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1.345 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 145 noi cazuri de îmbolnăvire.

Examenele la Evaluarea Națională și Bacalaureat 2020, supravegheate de mai mulți profesori. Anunțul făcut de ministrul Educației

La ATI, în acest moment, sunt internați 152 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.120 de persoane. Alte 96.398 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 511.295 de teste.

Ar putea fi deschise grădinițele particulare după 15 iunie? Monica Anisie, noi precizări despre o eventuală reluare a ac... Klaus Iohannis anunță noi reguli pentru evenimentele private. Câte persoane vor putea participa la nunți sau botezuri du...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x