Antena Căutare

Câți bani câștigă Marian Godină într-o lună: „Ți-ai dori să devii polițist pentru acest salariu?". Ce a mărturisit polițistul

Marain Godină a mărturisit e salariu încasează într-o lună, după 16 ani de muncă în cadrul Poliției Române. Celebrul polițist a vorbit în blog-ul personal despre profesia de polițist și despre motivațiile acesteia.

Colaj cu Marian Godină, participând la iUmor, într-o cămașă gri, în timpul serviciului, în uniforma de polițist și în sacou Galerie
Cunoscutul polițist Marian Godină a recunoscut câți bani câștigă într-o lună | Antena 1 & Hepta & Facebook

Marian Godină a făcut un calcul și a explicat câți bani încasează ca polițist cu 16 ani de experiență. Polițistul a menționat că suma încasată pe ianuarie, cu tot cu ore de weekend și normă de hrană a fost de 4953 de lei.

"Pentru luna ianuarie, am încasat un salariu de 3.689 de lei, din care 872 de lei îi reprezintă orele de weekend, adică bani pe care nu i-aș fi luat dacă nu aș fi lucrat sâmbăta și duminica.

La suma de 3689 de lei s-a adăugat norma de hrană în valoare de 1002 lei și norma de echipament (care va fi tăiată) în valoare de 262 de lei”, a spus Marian Godină pe blog-ul personal.

Citește și: Cum arată soția lui Marian Godină. Cine este femeia care l-a cucerit pe cel mai faimos polițist de pe Internet

Câți bani câștigă pe lună polițistul Marian Godină

Marian Godină a spus câți bani i-au intrat în cont de la Poliția Română.

„Deci 3689+1002+262=4953 de lei (total pe card). Pentru acuratețe, spre sfârșitul lunii ianuarie, de prin 22 ianuarie, cred, am intrat în concediu, astfel că salariul ar fi fost cu vreo 100-150 de lei mai mare pentru cele câteva zile în care am fost în concediu.

Citește și: Trucuri simple pentru a economisi bani în fiecare luna

Concediul l-am prins mai mult în luna februarie, deci în martie voi lua salariul mult mai mic. Ținând cont că am 15 ani vechime și gradul profesional de agent șef (4 trese) și ăsta e salariul meu, probabil că la început, fără vechime, vă veți apropia de vreo 3500 de lei salariu, dacă aveți norocul să lucrați și weekend-uri. Dacă veți lucra numai de luni până vineri, în jur de 3000 de lei", a precizat Godină.

Citește și: Polițistul Marian Godină, despre Cheloo: „Este singurul om care și-a luat amendă de circulație de la DIICOT, și asta pentru că a trecut pe verde!”

Marian Godină a precizat că nu s eplânge, dar totodată nici nu se poate declara mulțumit de salariul pe care îl încasează după 16 ani de lucru la Poliția Română. Polițistul devenit celebru în România, ca urmare a activității sale în online, a amintit de protestele la care nu a participat alături de colegii săi, menționând că absența lui a fost determinată de situația pandemică, nu pentru că ar fi mulțumit de banii încasați.

Polițistul a precizat că odată cu vârsta importanța salariului începe să întreacă plăcerea activității desfășurate.

"Eu știu cum e să fii polițist și știu destul de bine, după ce am petrecut aproape 16 ani în Poliția Română. În primul rând, cel mai important e să îți placă ceea ce faci. Doar că, odată cu înaintarea în vârstă, trecerea prin diferite etape ale vieții și evoluția ta ca individ, remunerația primită lunar capătă treptat un loc din ce în ce mai important ajungând chiar să surclaseze importanța plăcerii față de ceea ce faci. Cu alte cuvinte, la un moment dat nu te mai poți motiva amăgindu-te că faci ceea ce îți place dacă satisfacția financiară e inexistentă.

Marian Godină a precizat că meseria pe care o practică ajuns să fie foarte accesibilă.

„Nu mai sunt bariere de vârstă, înălțime, sex, trebuie doar să ai bac-ul, să treci niște probe sportive și un examen teoretic. Celor care vor spune că se intră doar pe pile, le transmit că nu mai e cazul, teama de DGA și de DNA fiind mult prea mare pentru ca cineva să riște așa ceva. (Nu vă gândiți că i-au lovit cinstea și corectitudinea).

Așadar, pentru un salariu mare, o pensie „specială”, multe beneficii, viața la stat și ce mai citiți prin presă, îi invit pe doritori să aplice. Aș fi foarte curios să le aflu părerea după ce vor lucra efectiv câteva luni. Ar fi probabil și o metodă bună de a forma o Poliție așa cum ne-o dorim, fără „burtoși”, „șpăgari”, „leneși”, căci voi, cei care-i numiți așa pe polițiști, sigur nu veți fi așa, ci oameni drepți, onești și harnici.

Eu zic să nu mai stați pe gânduri. Și nu sunt deloc ironic. Dacă vă atrag meseria asta, salariul, pensia, norma de hrană, banii de echipament, nu văd de ce ați mai ezita. Veți avea ocazia să aflați cum e să vă treziți brusc „șpăgar”, „leneș” și „burtos”, dar veți trece peste. Am să închei cu o întrebare: presupunând că ești un tânăr deștept, cu aspirații mari în viață, cu potențial, amabil, cuminte și onest, ți-ai dori să devii polițist pentru acest salariu?”, a conchis polițistul.

Marian Godină a anunțat luna trecută că va deveni tată.

De ce Raed Arafat nu se grăbește cu ridicarea restricțiilor. Declarțiile șefului DSU: "Să ridici măsuri, trebuie pr... (P) Țintești un job bine plătit? Află cum te ajută învățarea continua!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x