Polițistul Marian Godină, miştouri crunte pe seama lui Cheloo: „Este singurul om care și-a luat amendă de circulație de la DIICOT, și asta pentru că a trecut pe verde!”

Marian Godină a venit în această seară pentru a crea un moment unic pe scena de la iUmor! Atenția lui a fost în special axată pe Cheloo, începând chiar cu fraza: „Stai liniștit Cheloo, în această seară nici unul dintre noi nu e în uniforma în care trebuie”.

Marian Godină

Acesta a continuat spunându-i lu Cheloo: „nu știu dacă îți mai amintești, dar noi ne-am mai întâlnit. Probabil că nu știai că sunt eu, pentru că atunci eram la muncă și purtam cagulă”. Nimic nu i-a scăpat lui Godină, astfel că s-a luat și de casa de producție a trupei Paraziții: „casa de producție se numește 20CM Records, de ce nu v-ați adunat lungimile mâinilor ca să dea mai mult?”.

Polițistul a deschis subiectul și despre piesa lui Cheloo „Anti miliție”, despre care a spus că nu i s-a părut jignitoare, având în vedere că se referă a miliție, nici un polițist adevărat nu ar trebuie să se simtă lezat. Iar de aici a plecat și prima glumă la adresa lui Bendeac, acesta spunând că „dacă aș scoate eu o melodie „Anti actori”, ar fi aiurea să mă dea în udecată”.

Nici Dan Badea nu a scăpat de glumele lui Godină. Acesta a povestit un moment în care i-a cerut permisiunea să îi facă o poză lui Badea pe care să o posteze pe Facebook pentru a le arăta oamenilor ce pot păți în caz de un accident rutier dacă nu poartă centura.

Momentul lui Godină a fost unul foarte bun, care a stârnit reacții puternice de râs și a adus voia bună pe scena de la iUmor. Deși s-a axat mai mult pe Cheloo, ceilalți nu s-au simțit excluși pentru că s-au bucurat din plin de atmosfera creată de cunoscutul polițist.

Ultimele știri