Antena Căutare

Caz atipic de coronavirus în România! Un bărbat depistat pozitiv, deși are simptome complet diferite față de cele cunoscute

Un bărbat a fost depistat pozitiv cu covid-19, deși prezintă o simptomatologie complet diferită față de simptomele deja cunoscute pe care le manifestă pacienții infectați.

Caz atipic de coronavirus în România! Un bărbat depistat pozitiv, deși are simptome complet diferite față de cele cunoscute
Pacient infectat cu coronavirus, deși nu prezintă simptomatologia cunoscută | observator.tv

Luni noaptea au fost confirmate încă două cazuri de coronavirus în România. Este vorba despre o femeie de de 73 de ani din Buzău venită din Rimini (Italia) și un bărbat de 60 de ani, pacient la Spitalul de Urgență Dimitrie Gerota, conform Grupului de comunicare strategică al Guvernului.

A tușit intenționat în metrou pentru a testa reacția oamenilor, care nu a întârziat să apară. Ce au făcut cei prezenți

Bărbatul a fost internat în data 5 martie cu ”o simptomatologie total diferită față de definiția de caz pentru pacienții infectați cu noul coronavirus”, potrivit sursei.

La câteva zile după internare, bărbatuil a dezvoltat o simptomatologie pulmonară foarte agresivă, iar testul pentru COVID – 19 a ieșit pozitiv, potrivit G4 Media.

Chinezii au descoperit tratamentul pentru coronavirus. Face parte din medicina tradițională chineză

Bărbatul de 60 de ani este ofițer în rezervă al MAI și prezintă o stare generală stabilă.

Pacientul susține că nu a călătorit recent în nici un stat din zonele considerate de risc maxim. În cazul său, autoritățile nu au furnizat informații legate de sursa infectării, fiind primul caz din România care prezintă simptome diferite comparativ cu celellate cazuri.

Măsuri tot mai severe, în contextul coronavirusului. Unii angajați ar putea să lucreze de acasă

În cazul celorlalți 16 bolnavi, autoritățile știu fie sursa directă a infecției (contact cu alt bolnav), fie faptul că au venit recent din Italia.

Autoritățile nu au găsit deocamdată explicația pentru felul cum a fost contaminat pacientul cu numărul 17.

Vrancea - Imagini de la locul accidentului în care un adolescent de 16 ani a fost lovit de o maşină, făcută publice / Şo... Un număr de 52 de persoane sunt în carantină şi sunt testate pentru coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x