Antena Căutare

Cumpănașu, mesaj uluitor pe Facebook despre Alexandra Măceșanu: „Am văzut-o clar, mi-a zâmbit. Avea la mână brățara pe care i-o dăruisem"

Cazul Caracal pare fără sfârșit, iar familiile celor două fete dispărute, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, despre care se presupune că ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă, acuză autoritățile că acheta nu înaintează. Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a transmis un nou mesaj cutremurător pe pagina sa de Facebook despre faptul că fata de 15 ani ar putea fi în viață.

Cumpănașu, mesaj uluitor pe Facebook despre Alexandra Măceșanu: „Am văzut-o clar, mi-a zâmbit. Avea la mână brățara pe care i-o dăruisem" Galerie
Alexandru Cumpănașu | Captură Antena 3

Cumpănașu declarase în urmă cu ceva timp că nu mai are resurse să se "bată" cu instituțiile statului și acuza și el anchetatorii că bat pasul pe loc în cazul Caracal.

„După lunile de chin, după ce viața mea și a familiei mele a fost dată peste cap, după sfidarea instituțiilor, după ce am descoperit o cloacă de mafioți în instituții, după nopțile nedormite cu gândul la găsirea nepoatei mele, am avut, în sfârșit, parte de un moment de liniște noaptea trecută…

Un moment care, emoțional, m-a dat peste cap complet. Am visat-o pe Alexandra. Era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea. Încercam, disperat, să o strig „Alexandra!! Unde ești?”, în van… M-am uitat la mâna cu care își răsfira părul și am văzut ceva: o brățară micuță, pe care i-am dăruit-o ultima oară când ne-am văzut. În acel moment m-am trezit, plângând și profund neliniștit, deși un înger mi s-a arătat în vis.

Nu voi avea pace, până când nu o voi putea strânge în brațe din nou, până când părinții ei nu se vor putea întoarce acasă și să o vadă zâmbind, ca în acest vis, pe fiica lor, Alexandra”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe pagina lui de Facebook.

Cumpănașu, mesaj uluitor pe Facebook despre Alexandra Măceșanu: „Am văzut-o clar, mi-a zâmbit. Avea la mână brățara pe care i-o dăruisem"

Citește și: În butoi ar fi fost incendiate oasele altcuiva, nu ale Alexandrei Măceșanu! Anchetatorii din Caracal au verificat mormântul părinților lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă, nemulţumit de mâncarea din arest. S-a plâns că tocana primită ar fi fost acră și a depus reclamație

Ancheta în cazul Caracal continuă. Gheorghe Dincă susține că le-a ucis pe fete

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

Citește și: Anchetatorii, depășiți de cazul Caracal?! Gheorghe Dincă a fost scos din închisoare

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la liziera unei păduri de lângă Caracal.

În urma unei expertize ADN efectuate de INML, s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul, astfel încât DIICOT a cerut ajutorul FBI.

Avem viață grea, nu-i așa? Copilul ăsta își face lecțiile la lumina lămpilor stradale și nu se plânge! Vrea să învețe, ... Anchetă la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu! Conducerea este acuzată că a ascuns numărul de real de infecţii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x