Antena Căutare

Caz revoltător la Brăila unde un medic pediatru este acuzat că miroase foarte urât şi poartă haine murdare în momentul consultaţiei

Caz revoltător la Brăila unde un medic pediatru este acuzat că nu respectă normele elementare de igienă. O mamă care a mers cu copilul la consult spune că doctoriţa ar fi mirosit urât şi ar fi avut haine murdare în momentul consultaţiei. După ce femeia a făcut reclamaţii la autorităţi, şefii spitalului au decis să facă o anchetă.

Întâlnirea cu medicul ar fi avut loc în urmă cu câteva zile. Atunci mama ar fi mers cu băiatul ei la spital pentru o trimitere la oftalmologie. Aşa a ajuns în cabinetul pediatrului unde a avut parte de o imagine şocantă.

Consultaţia ar fi durat câteva minute bune, timp în care medicul ar fi avut un comportament bizar, susţine mama. După încheierea consultaţiei copilului i s-ar fi făcut rău din cauza mirosului.

Pentru că băiatul ar fi rămas cu traume din cauza întâlnirii cu medicul, mama a făcut o plângere la Ministerul Sănătăţii. În caz s-a autosesizat şi conducerea spitalului. Despre situaţia de la Spitalul de Urgenţă Brăila au aflat şi autorităţile locale.

Spitalul a anunţat că, în următoarele zile, medicul va fi evaluat de o comisie pentru a se stabili dacă este apt să trateze pacienţi.

Un patiser pregătește plăcinte cu bormașina la Târgul de Crăciun. Comerciantul a primit o amendă uriașă -Video... Buget pentru Educație 2020. Profesorii s-ar putea să nu primească majorările salariale promise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x