Căutare Live

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, cerere de ultima oră la DIICOT: ”Vrea și el să...”

Gheorghe Dincă vrea să-și studeze dosarul în care este implicat

Gheorghe Dincă a cerut procurorilor să fie lăsat sa-și studieze dosarul

Cazul Caracal: Gheorghe Dincă are o cerere de ultima oră la DIICOT, și anume, vrea să-și poată vedea dosarul.

Gheorghe Dincă vrea să primească acces la dosar și să vadă probele. Acesta așteaptă ca procurorii să stabilească o dată la care Gheorghe Dincă să poată vedea dosarul.

Dincă vrea să studieze dosarul

Claudiu Lascoschi, avocatul acestuia a declarat la România TV: ”Vrea şi el să studieze dosarul, să meargă cu mine să studiem impreună, să vada si el despre ce e vorba, detalii. Data o stabilesc procurorii. Am făcut cerere, am trimis-o la DIICOT. Acum sunt si partile celelalte care studiză şi nu trebuie sa ne întalnim”, a precizat acesta.

Gheorghe Dincă a fost arestat la sfârşitul lunii iulie. Acesta a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă le-a povestit procurorilor cum le-a răpit, sechestrat şi ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. După crime, trupurile celor două fete ar fi fost arse într-un butoi metalic din curtea lui Dincă din Caracal.

Citește și:

O prostituată din Italia, originară din Caracal, dezvăluie adevărul despre Alexandra şi Luiza: "Sunt închise în casă și le aduce clienți să facă bani cu ele."

Procurorii nu au probe contra lui Gheorghe Dincă! Concluzia uluitoare a avocatei familiei Melencu, după ce a studiat dosarul

sursa info & foto: bzi.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Informații de ultimă oră! Dezinsecția făcută în Timișoara a băgat în spital 28 de persoane!...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri