Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Mărturia secretă a lui Gheorghe Dincă a fost dezvăluită! Avocatul familiei Melencu aruncă bomba în cazul Caracal: „E cea mai credibilă!”

Avocatul familiei Melencu a iscat o nouă controversă în cazul Caracal. Acesta a dezvăluit existența unei mărturii șocante a lui Gheorghe Dincă, ținută secret de procurori. Ce a făcut suspectul cu un cadavru?

Mărturia secretă a lui Gheorghe Dincă

Lunile trec, iar controversele legate de soarta celor două adolescente dispărute din Caracal se înmulțesc. După ce a petrecut 11 ore în sediul DIICOT, mama Luizei Melencu este convinsă că fiica ei încă trăiește, spunând că nu există suficiente probe ce să susțină varianta crimei.

Cu toate acestea, Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis pe cele două.

Avocatul familiei Melencu a făcut o serie de dezvăluri șocante. Tonel Pop a afirmat, la România TV, că singura declarație coerentă a lui Gheorghe Dincă este cea în care a povestit cum a aruncat un cadavru în Dunăre. Mai mult, avocatul a afirmat că DIICOT i-a cerut lui Dincă altă poveste, pentru că nu s-a găsit niciun cadavru.

„Singura declarație a lui Dincă care are logică, coerență este cea în care poveșteste cum a luat cadavrul,cum l-a dus auncat în apă și cum s-a scufundat. Când dosarul o sa fie public o să vă amintiți ce am zis eu. Coeența, absolut tot. Ca un film. Cum se scufunda, cu ce parte. Nu vreau să dau chiar amănunte, dar e credibilă 100%. Nu avea de unde să știe el detaliile alea dacă nu făcea așa în ce condiții”, a spus avocatul.

După ce a văzut mii de pagini din dosar, mama Luizei Melencu este și mai convinsă că fiica ei a fost traficată. Procurorii sunt presați de timp să schimbe strategia de anchetă în cazul Caracal, suspectul principal, Gheorghe Dincă, ar putea scăpa din arest, deși a recunoscut două crime, dacă nu este trimis mai repede în judecată.

„Eu, una, nu am văzut vreo probă că aceste două fete au fost ucise, în afară de declarația lui (n.r.- Gheorghe Dincă). Toate declarațiile date de alte persoane sunt contradictorii. Fetele, garantat și sută la sută, sunt traficate!”, a spus mama Luizei Melencu.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro