Cazul Caracal: Gheorghe Dincă, la un pas de sinucidere?! Ce a dezvăluit criminalul de la Caracal

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, trece prin momente nu tocmai plăcute. Surse din Ancheta au dezvăluit faptul că inculpatul este la un pas de-a ceda psihic.

Dezvăluiri incredibile despre Gheorghe Dincă

Ies la iveală noi informații despre Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, cel despre care se crede că le-a răpit pe tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Este deja cunoscut faptul că Gheorghe Dincă s-a plâns în repetate rânduri de condițiile neprielnice din arest, explicând ba că nu îi place mâncare, ba că nu se poate odihni sau că se simte rău.

GHEORGHE DINCĂ, LA UN PAS SĂ CEDEZE PSIHIC

În perioada în care a stat în arest în București, criminalul de la Caracal a dezvăluit că i-a fost extrem de dificil, fiindcă ai săi colegi de celulă l-au respins și s-au comportat urât.

Cazul Caracal: Gheorghe Dincă, la un pas de sinucidere?! Ce a dezvăluit criminalul de la Caracal

Dezvăluiri incredibile despre Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

De fapt, Gheorghe Dincă a solicitat chiar și la proces un nivel special de pază și protecție, de teamă că părinții tinerelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu ar putea reacționa violent la adresa lui.

Iată mai jos niște detalii incredibile despre criminalul de la Caracal:

„S-a plâns că nu mai rezistă în celulă, că vrea să se termine totul. Nu se simte bine și îl afectează orice lucru, mai ales că procesul va fi unul dur. Omul a zis clar...”nu mai pot, o să clachez”. Cam asta este starea lui acum”, au dezvăluit surse din anchetă.

Ultimele știri