Antena Căutare

Noi detalii tulburătoare în cazul Caracal: În butoiul în care Dincă ar fi băgat-o pe Alexandra au fost arse și animale

Noi detalii uluitoare ies la iveală în cazul Caracal. Peste 100 de probe din butoiul lui Gheorghe Dincă au fost expertizate și arată că în locul în care ar fi ars-o pe Alexandra Măceșanu au fost incinerate și animale. 

Noi detalii tulburătoare în cazul Caracal: În butoiul în care Dincă ar fi băgat-o pe Alexandra au fost arse și animale Galerie
Noi probe prelevate din butoiul găsit în curtea din Caracal au fost expertizate

Potrivit experţilor, în acel butoi, au fost incinerate şi animale, iar din această cauză este aproape imposibil să fie identificate probe ADN care îi aparţin Alexandrei Măceşanu.

Institutul de Medicina Legala nu s-a mai confruntat cu o astfel de situaţie, notează Antena 3. Nu are tehnlogia necesară pentru a face lumină în acest caz, iar analiza unei singure probe a costat peste o mie de euro, mai scrie sursa citată.

Alexandra Mihaela Măceșanu (n. 15 septembrie 2003) și Mihaela Luiza Melencu (n. 2 decembrie 2000) sunt două tinere din zona orașului Caracal, România, dispărute pe parcursul anului 2019, Luiza dispărând în data de 14 aprilie, iar Alexandra pe 24 iulie. 00:00 Alexandra Măceșanu a apelat serviciul de urgență 112 în ziua de 25 iulie 2019, la ora 11:05, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal.

Citește și:

Imagini noi din casă ororilor din Caracal! Așa arată camera unde Alexandra a fost ţinută cu forţa!

De-a lungul întregii zile, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla Alexandra, dar a reușit acest lucru abia în cursul nopții următoare, și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6. În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă, acesta recunoscând că le-a ucis pe cele două tinere.

Ancheta în cazul Caracal bate pasul pe loc

Alexandra Mihaela Măceșanu (n. 15 septembrie 2003) și Mihaela Luiza Melencu (n. 2 decembrie 2000) sunt două tinere din zona orașului Caracal, România, dispărute pe parcursul anului 2019, Luiza dispărând în data de 14 aprilie, iar Alexandra pe 24 iulie.

Alexandra Măceșanu a apelat serviciul de urgență 112 în ziua de 25 iulie 2019, la ora 11:05, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. De-a lungul întregii zile, Poliția a încercat să identifice locul în care se afla Alexandra, dar a reușit acest lucru abia în cursul nopții următoare, și a putut executa un mandat de percheziție abia a doua zi la orele 6.

În urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dincă, acesta recunoscând că le-a ucis pe cele două tinere.

Elev din Brașov, bătut fără milă de profesorul de geografie până a făcut pe el. Tatăl băiatului: "Nu mai doarme noa... Salariul minim pe țară ar putea crește cu 150 de lei de la 1 ianuarie 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x