Antena Căutare

Elev din Brașov, bătut fără milă de profesorul de geografie până a făcut pe el. Tatăl băiatului: "Nu mai doarme noaptea, mi l-a nenorocit!"

Tatăl unui elev de clasa a șasea din Săcele, din Brașov, îl acuză pe profesorul de geografie că i-a bătut copilul până când a făcut pe el. Scandalul ar fi pornit în pauză, moment în care copilul a văzut un câine intrat în curtea școlii și a aruncat în el cu un ghemotoc de hârtie.

Părintele elevului spune că profesorul s-ar fi supărat din această cauză și ar fi mers să-l lovească pe elev. Bărbatul spune că după bătaia încasată, pe elev îl doare capul, are coșmaruri și nu mai doarme noaptea.

De asemenea, tatăl spune că și atitudinea directorului școlii a fost necorespunzătoare și se gândește să depună plângere la Poliție pentru a-l da pe profesor în judecată.

Potrivit presei locale, care a tratat pe larg subiectul, directorul școlii spune că tatăl nu a făcut plângere și a crezut că s-a împăcat cu profesorul.

O tânără de 25 de ani a murit subit, după ce s-a întors de la medic. Familia dă vina pe doctor: ”I-a prescris un medicam... Noi detalii tulburătoare în cazul Caracal: În butoiul în care Dincă ar fi băgat-o pe Alexandra au fost arse și animale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x