Live acumFilm: Triplu X - Intoarcerea lui Xander Cage
Prime Time 20:30Raman cu tine

Cazul Caracal: O nouă descoperire terifiantă! Cazul devine și mai complicat! 15 polițiști sunt deja anchetați

Noi informații au ieșit la iveală despre cazul Caracal, în care principalul suspect este Gheorghe Dincă! Câți polițiști sunt anchetați disciplinar după acest caz ce a șocat România?

Cazul Caracal: O nouă descoperire terifiantă! Cazul devine și mai complicat! 15 polițiști sunt deja anchetați

Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției Române, a precizat numărul exact al polițiștilor cercetați disciplinar în cazul Caracal.

Potrivit lui Bogdan Ghebaur, la ora actuală există un număr de 15 polițiști care sunt cercetați disciplinar după cazul Caracal, pentru legături cu grupările interlope din zonă.

Trebuie precizat că aceste cercetări disciplinare se fac la nivelul Structurii Centrale a Poliției Române.

La nivelul IPJ Olt, niciun polițist nu este anchetat disciplinar, ca urmare a cazului Caracal, a spus pentru bugetul.ro Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al instituției.

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Cazul crimelor de la Caracal, în care Gheorghe Dincă le-a răpit pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a născut o adevărată controversă și a scos la iveală, cu ajutorul presei, detalii șocante despre tot felul de nereguli din Poliție.

Dincolo de modul în care s-a acționat (ce a fost puternic criticat), despre polițiști s-a mai aflat și că ar avea legături cu lumea interlopă, acesta fiind și motivul pentru care oamenii (martori sau nu) refuză să dea detalii despre ilegalitățile ce se petrec în Caracal și în zonele din preajmă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro