Antena Căutare

Ce a declarat Vlad Pascu la DIICOT, la o lună de la teribilul accident din 2 Mai, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața

Vlad Pascu, autorul tragediei din 2 Mai, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața, a fost adus joi,la DIICOT, pentru audieri.

Vlad Pascu a fost dus astăzi la audieri la DIICOT
Vlad Pascu a fost dus astăzi la audieri la DIICOT | Observator

Tânărul de 19 ani a fost adus în această dimineață la DIICOT pentru audieri. Acesta a declarat în fața jurnaliștilor că regretă ce s-a întâmplat și că nu poate da timpul înapoi.

Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Nu pot să dau timpul înapoi”, a spus tânărul jurnaliştilor în timp ce intra în sediul DIICOT.

De asemenea, la întrebările reporterilor, Vlad Pascu a mai declarat că nu a cerut părinților săi să intervină în acest dosar. Cu toate acestea, se pare că mama tânărului ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori din dosar.

Potrivit observatornews.ro, surse judiciare susţin că femeia este suspectată pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul ei. De asemenea, la DIICOT a venit pentru audieri şi tatăl lui Vlad Pascu, dar şi mai multe persoane din anturajul tânărului.

Citește și: Ce semnificație ar avea tatuajul de pe chipul lui Vlad Pascu, cel care a ucis doi studenți în 2 Mai. Legătura cu fapta comisă

Descinderi DIICOT la mai multe persoane din anturajul lui Vlad Pascu

"La data de 14 septembrie 2023, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, efectuează 11 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti, în două cauze penale, pentru investigarea unor infracţiuni de trafic ilicit de droguri, punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri, precum şi infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei. „Operaţiunea Hidra”, derulată în această dimineaţă, vizează adolescenţi proveniţi din familii cu importante posibilităţi materiale, care şi-au desfăşurat activitatea în Bucureşti, precum şi în staţiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival”, a transmis IGPR.

Citește și: Cine e tânăra cu care Vlad Pascu se filma când luau substanțe ilegale. Ar avea legătură cu un celebru arbitru care a murit în 2020

Vlad Pascu a spulberat 8 tineri în localitatea 2 Mai

După o noapte de distracţie în Vama Veche, Vlad Pascu, la volanul unei maşini de lux, goneşte spre 2 Mai. La intrarea în sat, într-o curbă extrem de periculoasă, dar semnalizată ca atare spulberă un grup de opt tineri. Doi dintre ei, Roberta şi Sebi au murit pe loc, iar alţi trei au ajuns la spital.

Rezultate Loto 14 septembrie 2023. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Momentul în care tatăl lui Vlad Pascu intră cu scuterul în jurnaliști la scurt timp după ce soția sa a fost reținută 24 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x