Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce a fost văzut făcând presupusul ucigaș al lui Emi Pian, în arest. Ce a cerut de acasă. „Primește îngrijiri medicale de trei ori pe zi”

Ciprian Napy, presupusul ucigaș al lui Emi Pian, și-ar fi petrecut timpul în arest, până acum, uitându-se la televizor și fiind vizitat de un medic, de trei ori pe zi.

Ce a fost văzut făcând presupusul ucigaș al lui Emi Pian, în arest. Ce a cerut de acasă. „Primește îngrijiri medicale de trei ori pe zi”

Aflat în arest preventiv de săptămâna trecută, Ciprian Napy s-a „autoizolat” în camera arestului central, este „ foarte cuminte”, se uită toată ziua la televizor şi nu comunică deloc, nici măcar cu colegul de celulă.

Rănit în conflictul în care Emi Pian a fost ucis, Ciprian Napy este văzut de medic de trei ori pe zi şi, la câteva zile, merge la pansat, potrivit antena3.ro.

„Sunt în stare să vă împușc ca pe iepuri, pentru el!”. Emi Pian a fost amenințat cu moartea, cu șase luni înainte de crimă! Cum a înfuriat un alt interlop

Presupusul criminal al lui Emi Pian a cerut de acasă mâncare și haine și a primit un pachetul dorit.

Ciprian Napy susține că este nevinovat

Presupusul ucigaş al interlopului Emi Pian vrea să scape de închisoare. El susține că este nevinovat și că are probe care poate arăta că nu de la el a pornit scandalul în care Emi Pian a fost ucis.

„Sunt nevinovat!” Presupusul ucigaș al lui Emi Pian are dovezi zdrobitoare! Cine l-a omorât, de fapt, pe liderul Duduienilor

Richard Emanuel Gheorghe, cunoscut ca Ciprian Napy, din clanul Rinu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea interlopului Emi Pian.

Fratele lui Emi Pian, noi dezvăluiri despre crimă! De unde a pornit scandalul, de fapt. „I s-a promis! El nu a avut cuțit la el”

Potrivit primelor informaţii, Emi Pian a fost ucis de un membru al unui clan rival, în urma unei partide de barbut. Însă, Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, susține că liderul clanului Duduianu a fost asasinat la comandă. Familia bănuieşte că alți lideri mafioți s-au înteles să-l lichideze pe șeful Duduienilor, potrivit România TV.

Recomandari