Antena Căutare

Lenjerie ruptă și praf de-un deget! Ce a găsit o mămică din Constanța ajunsă la Pediatrie, la Urgențe, cu copilul

Lenjerie ruptă, saltele deteriorate, geamuri murdare şi praf de-un deget. Sunt condiţiile pe care o mămică, internată cu micuţul său în Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Constanţa, reclamă că le-a întâlnit în unitatea medicală.

Lenjerie ruptă și praf de-un deget! Ce a găsit o mămică din Constanța ajunsă la Pediatrie, la Urgențe, cu copilul Galerie
Condiții mizere la Pediatrie Constanța

După ce femeia a făcut public mesajul său, conducerea spitalului a anunţat că va demara o anchetă internă. Sărbătorile şi aglomeraţia din spital, ar fi dat peste cap graficul de curăţenie.

Femeia susţine că a fost nevoită să-şi aducă lenjerie de pat de acasă. Probleme ar fi întâmpinat încă de când s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe.

"Dacă nu făceam puţin scandal cu siguranţă nu îmi consultau copilul la timp. Domna doctor de jos ne-a consultat foarte fugitiv, a zis că are un caz foarte grav şi că da, se aude ceva la plămâni, nu ne-a dat să facem o radiografie, nu nimic, direct sus pe Secţie", a declarat femeia.

Conducerea spitalului s-a autosesizat după ce imaginile au apărut în mediul online. De vină ar fi supraagomeraţia. Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Constanţa a fost renovată în urmă cu trei ani, iar costurile s-au ridicat la aproximativ 3,5 milioane de euro.

Cazul femeii arse pe masa de operație. Ce presupune suspendarea acreditării Spitalului Floreasca pentru pacienți... Cazul Floreasca. Secretar de stat în Ministerul Sănătății: "Pacienta a ars zece minute. Imaginile din sala de opera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x