Antena Căutare

Un tânăr a fost împuşcat în cap din greşeală, în Gorj! Cum a fost posibil

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din județul Gorj a fost împușcat în cap din greșeală, în timp ce se afla în apropierea unui poligon de tragere.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din județul Gorj a fost împușcat în cap din greșeală, în timp ce se afla în apropierea unui poligon de tragere.

Mai exact, tânărul a fost împușcat la scurt timp după ce a coborât dintr-un autoturism, la doi kilometri de un poligon de tragere din orașul Târgu-Cărbunești.

În acele momente, acolo executau trageri peste 100 de jandarmi din Gorj.

După ce a fost împușcat în cap, tânărul a fost dus în stare gravă la spitalul din Craiova.

În cazul tânărului împușcat în cap din greșeală a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului Militar Timișoara.

Poligonul din orașul Târgu-Cărbunești în apropierea căruia a fost împușcat tânărul în vârstă de 22 de ani este folosit pentru trageri și de angajații Ministerul Afacerilor Interne.

Doi tineri din Prahova, afaceri de succes prin programul StartUp Nation! Ce idei au avut, inspirați de părinții lor... Adolescentă din Timișoara, șantajată de iubit pentru că s-a despărțit de el: „O să plătești, dragă, îți jur!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x