Antena Căutare

Ce au putut să facă patru turiști români într-un restaurant din Grecia. Au ajuns "de râsul lumii" când povestea a fost publicată

Patru români au ajuns „vedete” în mediul online după ce au plecat fără să plătească de la un restaurant din Grecia. Reprezentanții au postat imaginile surprinse de camerele de supraveghere pe un forum dedicat turiștilor.

Galerie
Patru români au ajuns „vedete” în mediul online după ce au plecat fără să plătească de la un restaurant din Grecia | Shutterstock

Suntem în plin sezon estival, iar turiștii au împănzit plajele. Fie că au ales litoralul românesc, sau plajele de dincolo de granițele țării, românii se bucură din plin de concedii. Însă acești patru conaționali au ajuns „vedete” în Grecia, după ce au plecat de la restaurant fără să plătescă.

Patru români au ajuns „vedete” în mediul online după ce au plecat fără să plătească de la un restaurant din Grecia. Imaginile făcute publice

Un restaurant cunoscut din Thasos a făcut poveste publică pe rețelele sociale. Potrivit postării, cei patru români au mâncat și apoi au plecat fără să plătească ce au consumat, relatează adevarul.ro.

„Dacă îi cunoaște cineva sau stă la cazarea lor, vă rog să-i anunțați că au uitat să-și plătească nota!!!!!! Este complet de înțeles de ce se fac greșeli din cauza consumului de căldură și alcool dar este bine să le corectezi. Mulţumesc, domnule”, se arată în postarea făcută publică în mediul online.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Un turist a comandat pește la o terasă din Vama Veche, însă ce a primit l-a uluit. A povestit întreaga experiență gastronomică

Postarea a fost distribuită pe un forum dedicat românilor care merg în insula Thassos și cum era de așteptat a stârnit o mulțime de reacții. În timp ce unii au luat la mișto situația, alții i-au acuzat că ne strică imaginea peste hotare.

„Cât de nesimțit și de prost sa fii sa îți bați joc de munca oamenilor! Sa le fie rușine!”, a comentat un internaut

„Ce bătaie merită ăștia.. să mergi ca un rupt de foame și nu doar peste hotare, oriunde, să îți bați joc de munca depusă de oamenii de acolo, care doar ei știu câtă muncă depun zilnic. Beautiful Alice Restaurant in Aliki Thassos, sper ca ați anunțat poliția,nu? Ăștia merită dați la pescăruși pe post de biscuiți! Dar probabil ca le vor da pescărușii lor de mâncare de milă”, a mai scris alt român.

„Asa traiesc unii, înseland. Nu au pic de demnitate. Trebuie achitat pe loc consumatia,pentru a evita astfel de incidente. Să vedem mai pleaca atata lume în vacante”, a adăugat al utilizator.

„Dacă nu apar repede cu banii ăștia merită puși la casa de bilete la ferry și pe fiecare ferry, barem să ajungă vedete. O să preia fotografiile si vreo televiziune și asa ajung să ii cunoască toată lumea”, a mai precizat un român.

În același timp, în urmă cu o săptămână, trei români erau uimiți de prețul rezonabil pe care au l-au plătit pentru o masă în Grecia.

Potrivit cancan.ro, un internaut și-a dorit să împărtășească cu membrii unui astfel de grup de Facebook suma pe care a plătit-o alături încă de 2 persoane pentru masa de prânz la un restaurant din Grecia.

Mai exact, cei trei și-au petrecut vacanța în stațiunea Nea Flogita, iar la finalul întregului sejur au vorbit despre cheltuielile de acolo chiar în cadrul grupului.

Citește și: Cât a ajuns să coste un mic la o autoservire din Mamaia. Un turist român a crezut că nu vede bine

Ei au luat prânzul la restaurant din locația în care s-au cazat, iar la final au avut parte de o mare surpriză.

Pentru masa de prânz cei trei au scos din buzunar în total nici mai mult, nici mai puțin de 46 de euro, sumă pe care au considerat-o relativ mică, mai ales că preparatele pe care le-au ales în mod normal ar fi costat mai mult.

Jurnalista Observator Andreea Filip, premiu pentru Excelenţă în Jurnalism Investigativ: „Ştim foarte bine că avem o pute... Câți bani a economisit un roman care a mers cu mașina electrică în Grecia. Experiența lui a stârnit o mulțime de reacții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Asia Express, 10 septembrie 2024. Victor Slav și Selina, incident neașteptat! Cuplul a plonjat în lac cu bicicleta
Asia Express, 10 septembrie 2024. Victor Slav și Selina, incident neașteptat! Cuplul a plonjat în lac cu bicicleta Marti, 10.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x