Antena Căutare

Un turist a comandat pește la o terasă din Vama Veche, însă ce a primit l-a uluit. A povestit întreaga experiență gastronomică

Suntem în plin sezon estival, iar litoralul românesc este plin de turiști. Deși lucrurile s-au îmbunătățit mult față de anii precedenți, românii au parte și de experiențe neplăcute.

Galerie
Turiștii, dezamăgiți de condițiile din Vama Veche | Shutterstock

Deși turiștii de pe litoralul românesc observă mici schimbări în bine și au parte de experiențe plăcute, care nu-i mai îndepărtează spre alte destinații de vacanță, neplăcerile există și, ca de obicei, sunt trecute prin filtrul umoristic.

Citește și: O masă simplă la un restaurant din Vama Veche costă mai mult decât îți închipui. Cât a putut să fie doar salata de varză

Un client a comandat păstrăv la o terasă din Vama Veche, însă ce a primit l-a lăsat mască. A povestit experiența gastronomică pe internet

Un turist a avut parte de o experiență gastronomică neplăcută în una dintre cele mai populare stațiuni de pe litoralul românesc.

Articolul continuă după reclamă

Recent, acesta a dorit să mănânce un pește la grătar la o cherhana locală, însă potrivit unei surse a avut parte de o mare surpriză.

Citește și: Cât a putut să plătească o româncă pentru 2 șezlonguri cu umbrelă în Thassos. Femeia a dezvăluit și alte prețuri

Turistul a observat că în farfuria abia adusă la masă erau doar oase de pește. Acesta a fotografiat mâncarea și a distribuit-o în mediul online, însă ulterior a șers-o. Se presupune faptul că angajații localului i-au adus resturile unui alt client, în loc să prepare o nouă porție.

Clientul a tratat întâmplarea cu umor, iar la descrierea fotografiei a scris: „It ain`t much, but at least it`s expensive” („Nu e mult, dar măcar e scump”).

Citește și: Apa mării, infestată cu E.coli în mai multe stațiuni. Autoritățile sanitare trag un semnal de alarmă

Postarea a devenit rapid virală, iar internauții s-au întrecut în comentarii amuzante: „Păstrăv de pe Temu”, ori „Scrumbie după 237 de ani în Vaslui”.

În ciuda umorului, mulți turiști s-au plâns de serviciile respectivului local din Vama Veche, dar și de prețurile exagerat de mari de pe litoral.

Totodată, unii internauți au făcut recomandări către alte localuri din zonă.

Citește și: Ce să faci dacă te înțeapă meduza mov, noul pericol de pe litoralul românesc. Măsuri de prim ajutor până la sosirea medicilor

Aceasta nu este singura experiență negativă din Vama Veche. Un alt român a împărtășit experiența la o altă terasă, unde prețurile ”au scăpat de sub control”. Acesta a plătit 629 de lei pentru un simplu prânz. Conform sursei menționate anterior, doar salata de varză costa 19 lei. Același preț era trecut și în dreptul unei ape de 750 ml.

Citește și: Prețul pentru 2 porții de friptură și cartofi i-a uimit pe 2 tineri care au mâncat la un restaurant din Jupiter. Cât au plătit

„Lungul drum al unei banale sticle de apă plată de la aproximativ 2,5 lei într-un supermarket la 16 lei în Costinesti(stațiunea tineretului). La Nisa într-un supermarket o apă de 1,5l costă aproximativ 0,58 euro~ 2,9 lei….

Citește și: Cât costă 30 de minute de masaj pe o plajă din Vama Veche. Prețul pentru plăcerea nevinovată depășește cu mult așteptările

Dacă Costinestiul ar fi arătat ca Nisa… spunea un clasic în viața🤔”, este postarea directorului general în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel.

Acesta a primit fotografia respectivă de la un consumator.

O altă turistă a postat în mediul online ”intrusul” din farfurie. Ea a relatat experiența la aceeași cherhana ca turistul care a comandat păstrăv la grătar. Aceasta a menționat faptul că postarea respectivă este de „dezamăgire și atenționare”.

Comanda a fost de midii pe plită, pentru care a plătiti 37 de lei. Însă nu a primit doar midii, ci și o muscă. De asemenea, turista a menționat algele și nisipul din mâncarea comandată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„La Cherhana Vama Veche

Da, am fost în Vamă. Nu, nu urmează un post cu... <<Pe vremea mea, maică.>> Este mai degrabă un post așa - de dezamăgire și de atenționare.

Am rămas cu un gust amar. În pofida faptului că am reușit să ocolim musca, din farfurie! O mânuță de midii pe plită... 37 ron. Eh, ok. Totul e scump în Vamă (25 ron o bere), deci... neimportant.

Citește și: Cât a ajuns să coste un mic la o autoservire din Mamaia. Un turist român a crezut că nu vede bine

Dar când midiile sunt pline de alge și nisipul îți scârțâie între dinți, musca e pitită lângă felia de lămâie și la final nu primești bon de casă sau factură, ci doar o notă de plată, parcă începe totul să conteze, nu?

Dacă vă simțiți aventuroși și în pofida acestei atenționări mergeți la Cherhana, de dragul vremurilor vechi, înarmați-vă și cu răbdare.

Personalul e leeeent și absolut neprietenos. Ah! NU! Nici macar <<scuze!>> n-am primit pt cărnița verzulie cu aripioare ce tronează în farfurie!”, a scris aceasta în mediul online.

(P) One United Properties începe lucrările pentru hotelul Mondrian București, primul hotel lifestyle din portofoliul său... Google a lansat un doodle nou pentru 7 august 2024. Ce eveniment marchează ilustrația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x