Antena Căutare

Cât a ajuns să coste un mic la o autoservire din Mamaia. Un turist român a crezut că nu vede bine

În plin sezon estival, tot mai mulți turiști profită de timpul frumos pentru a se relaxa pe litoralul autohton. Prețurile, însă, îi cam sperie. Iată cât costă un mic și o porție de cartofi prăjiți la „împinge tava” în Mamaia!

Galerie
Cât a ajuns să coste un mic la o autoservire din Mamaia. Un turist român a crezut că nu vede bine | Shutterstock

Românii care și-au planificat vacanța pe litoralul românesc au fost surprinși de creșterea exagerată a prețurilor. În ciuda bugetelor pregătite în avans, turiștii au constatat că tarifele pentru cazare, mâncare și închirierea șezlongurilor au crescut considerabil față de anii trecuți.

Citește și: Cum a reacționat chef Richard Abou Zaki când a gustat pentru prima oară mici. Ce a putut să facă juratul Chefi la cuțite

Cât costă un singur mic la o autoservire din Mamaia

Un turist român care a optat pentru o unitate de tip „împinge tava” din Mamaia a rămas surprins de prețurile mari pentru preparatele simple. Mirat de ce a văzut, a decis să împărtășească experiența sa și pe Facebook.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit postării sale, un banal mic a ajuns să coste șapte lei bucata, în timp ce o porție de hamsii costă 14 lei. Nici legumele nu fac excepție, astfel că 100 de grame de ardei copți costă șapte lei, în timp ce o lipie tot șapte lei. Când vine vorba de carne, prețurile sunt mai ridicate, toate produsele din carne ajungând la 140 de lei kilogramul, potrivit Cancan.

Postarea bărbatului a atras rapid atenția și a generat numeroase reacții în mediul online.

„Exagerat de scump. Mi-ar trece pofta. Aşa ajung unii bogaţi.”/„Prețuri de Tenerife... jeapca pe față... nu e prost ăla care cere, ci ăla care dă.... dezgustător”/„De vină sunt cei ce cumpără. Dacă mergeai la împinge tava prin Constanța nu mai aveau ei clienți și prețuri că astea”, acestea fiind doar câteva dintre comentariile internauților, citate de sursa menționată mai sus.

AICI POZA CU PREȚURILE DIN MENIU:

Citește și: Cât costă o plimbare de 10 minute cu skijetul la Mamaia. Prețul depășește cu mult o masă bogată la un restaurant de 3 stele

Cât a ajuns să coste un mic la autoservirile din Eforie Nord

Micii rămân printre mâncărurile preferate ale românilor, indiferent de anotimp. Suculenți, acompaniați cu muștar și pâine, sunt alegerea celor mai mulți turiști.

Însă prețul acestora la una dintre autoservirile din Eforie Nord i-a cam descumpănit pe mulți. Potrivit observatornews.ro, un singur mic costă opt lei. În timp ce o porție de 100 de grame de cârnăciori costă 18 lei. De asemenea, o ceafă la grătar este 19 lei.

Mulți s-au orientat către meniul zilei, fiind o alegere mult mai ieftină și convenabilă. Conform sursei menționate anterior, o ciorbă și felul doi costă 25 de lei.

Ciorbele sunt și ele printre alegerile populare ale românilor. Totodată, sunt avantajoase la preț, însă diferă de tipul lor.

Potrivit sursei citate mai sus, o ciorbă de burtă costă 26 de lei, cea de văcuță 25 de lei, cea de pui sau a la grec 23 de lei.

Rezultate Loto 25 iulie 2024. Report cumulat la Noroc de peste 1,88 milioane de euro! Ce premii sunt în joc pentru dumin... Reciclarea sticlelor din plastic, o nouă sursă de venit pentru români. Se câștigă și 18.000 de lei pe lună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x