Antena Căutare

Ce decizie a luat Tudor Gheorghe înaintea concertelor de Crăciun: „Nu pot urca pe scenă așa”. De ce crede că va fi înjurat

Tudor Gheorghe se pregătește pentru o nouă serie de spectacole cu sala plină. Cunoscutul cântăreț precizează că de data aceasta va fi vorba despre ceva ușor diferit, având și o explicație pentru alegerea sa.

Ce decizie a luat Tudor Gheorghe înaintea concertelor de Crăciun: „Nu pot urca pe scenă așa”. De ce crede că va fi înjurat
Ce decizie a luat Tudor Gheorghe înaintea concertelor de Crăciun: „Nu pot urca pe scenă așa”. De ce crede că va fi înjurat | Captură Youtube/Captură Facebook

Tudor Gheorghe a acceptat să vorbească pentru Cancan despre rețeta personală prin care își alege temele pe baza cărora realizează show-urile atât de urmărite, dar și despre cum interpretează reacția celor din jur față de propunerile sale.

„Întotdeauna țin cont de ceea ce se întâmplă în societatea noastră atunci când îmi aleg temele spectacolelor mele. Spre exemplu, acum trei ani am încercat să dau niște răspunsuri personale cu seria de spectacole <<Degeaba 30>>. Era o radiografie a actualității și a celor întâmplate în țara asta după cei 30 de ani de regim nou. Dar era vorba și despre năzuințe. Și ale mele, și ale altora! Unii, destui, nu au înțeles mesajul meu și l-au interpretat cum au dorit. Faptul că unii dintre contemporani nu au fost mulțumiți de propunerea mea nu m-a surprins. Am luat-o ca atare, dar asta nu înseamnă că am renunțat la punctul meu de vedere.”, a răspuns Tudor Ghoerghe pentru sursa citată.

Citește și: Ce pensie are Tudor Gheorghe la 76 de ani. Banii pe care îi primește artistul de la stat pentru munca sa: „Este o pensie bună”

Tudor Gheorghe: „Vom avea pe scenă romanțe cântate diferit, cu chitară electrică”

Întrebat ce a pregătit pentru spectacolul de Crăciun de la finele acestui an, Tudor Gheorghe spune că a analizat situația actuală și a decis să „schimbe paleta”:

„Am analizat situația actuală și am decis că trebuie să continui cu ceea ce eu am numit spectacole liniștitoare. E război acolo, e război dincoace, prețurile sunt cele care sunt, situația e una îngrijorătoare. Și atunci mi-am zis că nu pot urca pe scenă și să le spun oamenilor ceva ce ei știu deja. Așa că am schimbat paleta. După o istorie a tangoului, o alta a valsurilor, după ce am încercat să fac puțină educație în România educată, propunând un spectacol inspirat din poezia lui Arghezi, acum am ales romanțele.”, a precizat Tudor Gheorghe pentru sursa citată.

„Ceea ce propun e ușor diferit. O să zică babele că am luat-o razna sau poate chiar au să mă înjure, fiindcă nu vor fi romanțele acelea, din 1930, 1940 sau 1950. Ritmul nu mai e acela, fiindcă am socotit că lumea a luat-o razna și mergem pe repede înainte. Așa că am transformat romanțe foarte iubite. Vom avea pe scenă romanțe cântate diferit, cu chitară electrică!”, a continuat cântărețul român.

Citește și: Tudor Gheorghe a răbufnit! Replica dură a artistului, după ce a fost acuzat că e comunist! „Pot să pună toate zoaiele pe mine”

Tudor Gheorghe, despre când va începe noua serie de spectacole din acest an

Întrebat când va începe noua serie de spectacole din acest an, Tudor Gheorghe a dezvăluit că a schimbat puțin traseul:

„La 1 noiembrie, la Botoșani. De data asta am schimbat puțin traseul și am pus primele pe agendă orașele din Moldova. Botoșani, Rădăuți, Piatra Neamț, Bacău. Asta fiindcă am făcut repetiția generală în zonă, acolo, formația cu care colaborez fiind din Republica Moldova. Dar vom acoperi mare parte din țară. Până pe 21 decembrie, când voi susține ultimul spectacol la București, vă asigur că cei care vor dori să meargă la spectacol, o vor putea face.”, a spus Tudor Gheorghe pentru Cancan.

Cântărețul român de muzică populară a adăugat că va face în așa fel încât spectacolul său să nu depășească 100 de minute, căci a constatat că publicul își pierde rapid răbdarea:

„Nu! Am realizat că timpul ne-a redus și răbdarea. Nu mai avem răbdare să stăm două ore pe același scaun. După 75 de minute începem să ne foim! Și atunci am decis ca spectacolul meu să nu depășească 100 de minute!”

Întrebat dacă va lua la țintă clasa politică, mai ales că în 2024 urmează un an electoral, Tudor Gheorghe a răspuns că nu vrea să mai audă de politică:

„Nici pomeneală, Doamne ferește! Nimic despre asta. Deși să nu creadă nimeni că așa cum sunt nu mi-au bătut la poartă partidele. Dar nu vreau să aud de politică. Am spus-o și o repet, mă consider membru al Partidului Conservator al domnului Mihai Eminescu, un partid al poeziei române pe care-l slujesc cu sfințenie și în care cotizez de ani buni!”, a încheiat marele artist pentru Cancan.

Ce se întamplă în corpul tău dacă renunți să mai mănânci pâine timp de o lună. Care sunt beneficiile și rezultatele obți... Trecem la ora de iarnă 2023. Dormim mai mult în noaptea de 28 spre 29 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x