Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Ce șiretlic folosesc românii din străinătate, ca să poată intra în țară fără probleme! Sunt grupuri de zeci de persoane

Românii din străinătate au găsit portiţa către casă! În fiecare noapte, zeci de oameni trec pe jos prin vama Nădlac fără să spună de unde vin şi încotro se duc.

Situaţie incredibilă în vama Nădlac, din judeţul Arad, în plină pandemie de coronavirus. Zeci de persoane trec pe jos frontiera şi susţin că vin din Ungaria.

ROMÂNII DIN STRĂINĂTATE SE ÎNTORC ÎN ROMÂNIA, DE TEAMA CORONAVIRUSULUI

După ce dau declaraţiile vamale, oamenii sunt lăsaţi să plece, spre disperarea localnicilor, care îi văd pe strazi şi prin magazine. Primarul nu are soluţie, aşteaptă o salvare de la Bucureşti.

În fiecare noapte, între orele 22 și 6 dimineața, Ungaria își deschide granița pentru românii care se întorc acasă. Dacă în vama Nădlac II românii intră în țară doar cu mașina, situația e cu totul alta la Nădlac I. Aici, granița poate fi trecută pe jos.

Ce șiretlic folosesc românii din străinătate, ca să poată intra în țară fără probleme! Sunt grupuri de zeci de persoane

Situație incredibilă la vama Nădlac

Locuitorii au surprins zeci de persoane care traversează pe jos vama și intră astfel în țară. Localnicii spun că sunt grupuri chiar și de 40 de persoane care, după ce completează declarațiile, merg în orașul Nădlac să mănânce și să facă tot felul de cumpărături, iar apoi s-au pe marginea șoselei și așteaptă un transport pentru a ajunge acasă.

Localnicii cer autorităților să ia măsuri urgente. Polițiștii de frontieră spun că au ce să facă, fiindcă oamenii menționează în declarația pe propria răspundere că vin din Ungaria, țară care nu se află în zona galbenă, din punct de vedere al epidemiei de coronavirus.

Recomandari