Antena Căutare

Dureros! Ce face mama Aurei Ion, tânăra care a pierit în accidentul aviatic din Apuseni! „Am plâns amândouă”

Au trecut șase ani de la tragedia aviatică din Munții Apuseni, cea în care și-a pierdut viața tânăra Aura Ion.Se spune că timpul vindecă orice rană, dar pentru mama Aurei Ion durerea este la fel de mare. Nici măcar timpul nu poate umble golul lăsat de pierdea unui copil.

Dureros! Ce face mama Aurei Ion, tânăra care a pierit în accidentul aviatic din Apuseni! „Am plâns amândouă” Galerie
Ce face mama Aurei Ion, tânăra decedată în accidentul din Apuseni

Recent, o femei din București a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant în care povestește cum a întâlnit-o pe mama Aurei Ion. Femeia muncește zi și noapte pentru binele Asociației „Aura Ion”, pe care familia tinerei a înființat-o cu scopul de-a da o șansă în viață copiilor săraci.

Mama își plânge fata croșetând diferite lucruri sau încercând să vândă mărțișoare pentru a aduna bani pentru cauza în care crede cu toată puterea. Cu banii adunați cumpără cadouri pentru copiii sărmani. Doar anul acesta, fundația a trimit mai bine de o mie de pachete cu haine, rechizite, jucării și multe altele.

Iată mai jos mesajul postat de femeia care a întâlnit-o pe mama Aurei Ion:

„Chiar în fața zonei cu hot-dog, mi-a atras atenția un stand cu mărțișoare, care avea alături un benner.

Citesc în grabă și aflu că este vorba despre Asociația "Aura Ion".

Vă mai amintiți de tânăra care a pierit acum șase ani în accidentul aviatic din Apuseni, alături de pilotul Adrian Iovan?

Familia sa a înființat o asociație pentru oferirea unei șanse la educație copiilor sărmani.

M-am gândit că, dacă tot trebuie să cumpăr mărțișoare, măcar să fac și eu un gest frumos. Am luat zece inimioare drăguțe și am dat să plec, felicitând-o pe doamna de la stand pentru inițiativă.

A zâmbit trist și mi-a spus că este chiar mama Aurei și că face totul în amintirea fiicei sale. M-am oprit.

Dureros! Ce face mama Aurei Ion, tânăra care a pierit în accidentul aviatic din Apuseni! „Am plâns amândouă”

Ce face mama Aurei Ion, tânăra decedată în accidentul din Apuseni

Mama Aurei Ion

Ce îi poți spune unei mame căreia i-a murit copilul?! Am încercat să o încurajez așa cum m-am priceput mai bine, dar lacrimile care mocneau înlăuntru au început să îi brăzdeze obrajii.

Am simțit nevoia să o îmbrățișez pe aceasta biată mamă care trebuie să poarte o cruce atât de grea...

La început a fost reticentă ( e drept, să te îmbrațișeze un străin, este destul de ciudat), însă apoi am simțit cum se abandonează în brațele mele. Am plâns amândouă.

Mi-a povestit despre viața dură care i-a răpit tatăl și un frate de doar 28 de ani, tragedie căreia i-a urmat o depresie și o hepatita C, apoi moartea Aurei...

Despre munca pe care o depune, voluntar, pentru aceasta asociație, deși este operata la coloană și are proteză, făcând mărțișoare și împletind coșulețe pentru a obține câțiva bănuți cu care să ajute copiii nevoiași.

Dureros! Ce face mama Aurei Ion, tânăra care a pierit în accidentul aviatic din Apuseni! „Am plâns amândouă”

Ce face mama Aurei Ion, tânăra decedată în accidentul din Apuseni

Mama Aurei Ion vinde mărțișoare pentru a ajuta copiii săraci din România

Mi-a povestit despre eforturile pe care le depune cealaltă fiică, aflată în Anglia, pentru a strânge fonduri. Toate acestea în memoria Aurei care, la rândul său, lucra ca voluntar, dăruindu-și timpul și priceperea celor care aveau nevoie de ajutor.

Mi-a spus că nu i s-a mai atenuat din suferință nici măcar o picătură, deși au trecut șase ani și cât de mult își dorește să existe o lume "de dincolo" în care să își reîntâlnească fiica. Iar tot ceea ce face acum este să se pregătească pentru acel moment.

Mi-a mai spus, cu durere în glas, că este atâta sărăcie în zonele în care se implică asociația, că tare și-ar dori ca toți oamenii care trec pe acolo și plătesc un leu pentru un hot-dog, să se oprească și să doneze un leu și pentru asociație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Am plecat, îmbrățisând-o încă o dată, și gândindu-mă că eu merg mai departe și îmi văd de viață, iar această mamă rămâne acolo, în urma mea, să vândă mărțișoare, cu durerea sa insuportabilă în suflet (....)”

Scandal cu împușcături la o școală din Suceava! Un părinte a atacat polițiștii... Când se schimbă ora în 2020! Avertisment dur din partea medicilor! La ce să fim atenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x