Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

Romanița, declarație cutremurătoare despre Adrian Iovan, la șase ani de la tragedie: „Îl păzește non stop”

Au trecut șase ani de la tragedia aviatică din Munții Apuseni, cea în care și-a pierdut viața Adrian Iovan. Romanița Iovan și fiul regretatului pilot au mers la locul accidentului. Ce detaliu incredibil a ieșit la iveală?

Romanița Iovan, gest incredibil pentru regretatul pilot

Romanița Iovan și fiul său, Albert, au plecat în cursul zilei de sâmbătă în Munții Apuseni, unde stau două zile. Este un lucru pe care îl fac în fiecare an, pentru a-l omagia pe cel care și-a pierdut viața încercând să salveze pe ceilalți aflați la bordul aeronavei.

Au aprins lumânări și s-au rugat pentru sufletul lui Adrian Iovan, iar creatoarea de modă a vorbit despre maturizarea înainte de vreme a lui Albert!

Iată mai jos dezvăluirea emoționantă făcută de Romanița Iovan, chiar de la locul accidentului:

„Venim aici pentru ca Albert să știe că tatăl lui este un erou și va rămâne un erou în sufletul lui și sper că în sufletul tuturor.

Simțim energia lui Adrian, simțim că el chiar și-a dat ultima suflare și ultimul gând de viață gândindu-se la oameni, gândindu-se la cei pe care i-a salvat. Dacă Adrian nu făcea ce-a făcut în ultimele secunde, avionul nu mai ateriza, ci cădea pur și simplu așa. În momentul ăla nu mai era nimeni în viață. După părerea mea, el i-a salvat pe ceilalți.

Este fantastic dacă stai să te gândești că era un zbor umanitar. Ei se duceau la Oradea pentru a preleva organe pentru a salva alte vieți, dar au ajuns în situația de-a avea nevoie să fie salvați”

Albert și-a pierdut tatăl când avea șapte ani, iar maturizarea sa s-a produs mult mai devreme:

„Adrian îl însoțește pe Albert, și de atunci și pururea va fi alături de fiul lui. Este clar că Albert are un tată, un tată erou. Sufletul lui Adrian îl păzește non stop”, a mai declarat Romanița Iovan.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro