Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

El este înlocuitorul lui Adrian Iovan! Cum arată noua dragoste a celebrei Romanița și cât de bine le stă împreună

Iubirea pluteşte în aer pentru Romaniţa Iovan. La cei 55 de ani ai săi arată pur şi simplu demenţial, iar noi spunem că iubitul joacă un rol esenţial.

Şi aşa e...iubirea pluteşte în aer pentru Romaniţa Iovan. La cei 55 de ani ai săi arată pur şi simplu demenţial, iar noi spunem că iubitul joacă un rol esenţial. De ce? Pe lângă faptul că dragostea te face să radiezi, dacă partenerul este şi mai...în floarea vârstei, atunci lucrurile sunt clare. La fel este şi în cazul Romaniţei, care se iubeşte cu un bărbat mai mic cu 12 ani decât ea.

În acest weekend, creatoarea de modă Romanița Iovan a participat la o nuntă, alături de iubitul său, Iulian Gogan. Vedeta a arătat extraordinar de bine, fiind o apariție de excepție la brațul partenerului său de viață, alături de care a strălucit. La biserică, Romanița Iovan a adoptat o ținută de culoare neagră, accesorizată cu o pălărie extrem de rafinată, în timp ce pentru petrecerea de nuntă aceasta a optat pentru o rochie lungă, de culoare roz, care i-a pus în valoare silueta impecabilă.