Căutare Live

Ce festivaluri și concerte vor fi interzise, în România, pe toată durata verii! Ministerul Culturii, informații de ultimă oră

Relaxare, dar nu totală. Ministerul Culturii a anunțat că aceste festivaluri și concerte ar putea fi interzise, în România, pe toată durata verii.

Ce festivaluri și concerte vor fi interzise, în România, pe toată durata verii! Ministerul Culturii, informații de ultimă oră

Profimedia

„Până la data 31 august 2020, este interzisă organizarea evenimentelor, festivalurilor şi manifestărilor culturale, artistice la care sunt prezenţi peste 1000 de participanţi simultan, atât în spaţii închise, cât şi în aer liber, indiferent dacă accesul este gratuit sau cu plata biletului”, se arată în proiectul de lege supus dezbaterii publice pe site-ul Ministerului Culturii.

Autoritățile au luat această decizie pentru a răspunde problemelor semnalate de organizatorii de evenimente artistice sau culturale din România, care erau blocaţi în lipsa unei decizii luate de autorităţile administraţiei publice, potrivit Mediafax.

Incertitudinea, anunțau organizatorii, genera pierderi financiare masive.

Schimbare în utilizarea cardului de sănătate! Până când NU va fi nevoie de el, în asistenţa medicală primară şi în cea ambulatorie

Proiectul de lege îşi propune să ofere un cadru de „predictibilitate cu privire la organizarea acestor evenimente de interes atât pentru furnizorii de servicii, cât şi pentru participanţi”, stabilind limita numărului de participanţi dincolo de care organizarea unui eveniment este interzisă peste vară.

În ce condiții vom putea ieși la terase? Cine va putea sta la aceeași masă? Alexandru Rafila, despre viața după 1 iunie

De la 1 iunie, terasele din se redeschid, însă vom avea de respectat reguli stricte. Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, a explicat cum va arăta viața după 1 iunie 2020.

Când va fi gata vaccinul românesc anti COVID 19? „Va fi ușor de tolerat, inclusiv de cei care nu sunt de acord cu vaccinurile”

Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, a precizat că proprietarii teraselor vor trebui să se pregătească pentru redeschidere, luând în considerare mai multe aspecte, pentru a preveni răspândirea COVID-19. Mai multe detalii despre acest subiect, AICI.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... CFR a făcut anunțul! Cum se va circula cu trenul de la 1 iunie și ce reguli trebuie să respecte călătorii...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri