Antena Căutare

Ce greseli trebuie sa evite utilizatorii de iPhone

Cine nu-si doreste un telefon inteligent, scump si cu multe aplicatii! De regula, posesorii unor astfel de aparate au grija de ele, dar, uneori, modul in care sunt folosite nu este tocmai cel mai indicat.

Cine nu-si doreste un telefon inteligent, scump si cu multe aplicatii! De regula, posesorii unor astfel de aparate au grija de ele, dar, uneori, modul in care sunt folosite nu este tocmai cel mai indicat.

Iată cele mai frecvente greşeli pe care le fac utilizatorii de iPhone:

Telefonul rămâne deschis tot timpul

Telefoanele ar trebui închise periodic, in caz contrar bateria se va termina mai repede decât în mod obisnuit, scrie Huffington Post. Chiar inactiv, când telefonul rămâne deschis mult timp bateria este solicitată şi, în timp, îşi pierde proprietăţile. Specialistii recomanda folosirea unui ceas desteptator si nu a telefonului, care poate fi, astfel, inchis pe timp de noapte.

Bluetooth-ul şi WiFi-ul rămân pornite permanent

Când sunt deschise şi nu sunt folosite, aceste opţiuni irosească energia stocată în baterie. Prin urmare, ele trebuie pornite doar când folosirea lor este necesară.

Folosirea telefoanelor la temperaturi extreme

Telefoanele inteligente suporta greu temperaturile extreme, folosirea lor nefiind indicata cand mercurul din termometre scade sub 0 grade Celsius sau trece de 35 de grade. În astfel de condiţii, aparatele sunt suprasolicitate, iar bateria se epuizeaza rapid, astfel că smartphone-ul poate chiar să se închidă temporar. Oricum, pe timp de iarna este bine ca telefoanele sa fie tinute, pe durata folosirii, în geantă, sau la umbră, după caz.

Citeşte AICI şi alte greşeli frecvente.

Delegaţia României, criticată la Soci pentru apariţia de la defilarea sportivilor... UPDATE! 22 de răniţi după ce un autocar românesc s-a răsturnat în Ungaria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x