Antena Căutare

Ce îi tot spunea bărbatul care s-a stins în tragedia de la Crevedia fiului său înainte să moară. Cum și-a prezis sfârșitul

Fiul soților care și-au găsit sfârșitul în tragedia care a avut loc la Crevedia, sâmbătă seara, a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Tatăl său i-ar fi spus, nu doar o dată, despre pericolul care îi paște din cauza stației GPL din zonă.

Ce îi tot spunea bărbatul care s-a stins în tragedia de la Crevedia fiului său înainte să moară. Cum și-a prezis sfârșitul
Ce îi tot spunea bărbatul care s-a stins în tragedia de la Crevedia fiului său înainte să moară. Cum și-a prezis sfârșitul | Captură ObservatorNews

Sorin Barbu, fiul lui Ionel și al Floricăi Barbu, a mărturisit pentru Antena 3 CNN că tatăl său a pomenit de multe ori că are să moară, asta după ce a făcut o serie de sesizări privind mirosul persistent de gaze din zonă și nu a primit niciun răspuns. Iată care au fost declarațiile fiului!

Citește și: Imagini dramatice, ca după război, în Crevedia | FOTO. După deflagrațiile puternice de sâmbătă, totul în jur este topit

Dezvăluirile dureroase făcute de fiul soților care au murit în urma tragediei de la Crevedia: „Mi-a spus că o să moară”

Ionel Barbu a fost prima persoană decedată în urma catastrofei de la Crevedia, asta după ce a făcut stop cardiac când și-a văzut soția, pe Florica Barbu, arsă pe întregul corp.

Ulterior, a murit și femeia la spital, medicii nereușind să o mai salveze, întrucât prezenta arsuri peste 90% din suprafața corpului.

Se pare, însă, că bărbatul se temea de ceva vreme pentru viața sa și a soției sale, din cauza acelor „bombe”, așa cum numea cisternele unde se transfera gazul. Din acest motiv, el ar fi făcut mai multe reclamații prin care a sesizat autorităților că în zonă se simte miros puternic de gaz:

„Știu de la părinții mei că au spus că au făcut sesizări, dar nu știu să vă zic unde și cum a făcut. Îmi spunea că mirosea a gaz când se transfera dintr-o parte în alta. Ei erau în curte, tata venea de la muncă. Mi-a spus că o să moară de la bombele alea care sunt acolo, nu cisterne, ci bombe. Vinovați sunt cei care i-au lăsat să funcționeze acolo.”, a spus Sorin Barbu, fiul lui Ionel și al Floricăi Barbu, cei doi soţi care au murit după explozia de la Crevedia, potrivit Antena 3 CNN.

Deși nu se cunoaște la ce instituții a făcut bărbatul reclamațiile respective, s-a aflat faptul că, în anul 2020, ISU Dâmbovița a anulat autorizația de securitate la incendiu pentru stația de încărcare GPL de la Crevedia, potrivit unei publicații online.

Citește și: Maria Cârneci, la un pas de a fi martoră la explozia din Crevedia: „Ce înseamnă Dumnezeu”. Interpreta a avut un eveniment acolo

Băiatul susține că și-a recunoscut mama doar după ochi

Sorin Barbu a mai dezvăluit la România TV că mama sa aproape că nu mai avea figură atunci când a văzut-o în ambulanță, recunoscând-o doar după ochi:

„Mama era acasă, a sunat-o pe sora mea și i-a spus că plutește gaz în toată curtea, așa ca apa. Sora mea i-a spus să se ducă în casă, nu a mai apucat să ajungă până la ușă, că atunci a avut loc explozia. A ars în proporție de 96%. S-a ridicat de jos de unde a aruncat-o și a venit singură pe picioarele ei până la ambulanță. Am luat-o repede cu mașina, nu am putut să o iau pe drum, pentru că domnii polițiști blocaseră traficul. Am luat-o pe câmp, pe câmp am dat de un vecin ars și el în proporție de 90%. M-am întâlnit cu tata, mi-a zis că nu știe de mama nimic. Am început să o căutăm prin casă, nu era. Am ajuns la colț, tata deja ajunsese înaintea mea, a văzut-o pe targă, jos acolo, arsă și a căzut și el lângă ea. Am venit de pe câmp, am văzut ambulanța aici, un bărbat resuscitat, în stop cardiorespirator. Nu m-a interesat să văd cine e, pentru că, în primul rând, îmi căutam mama, nicidecum pe tata și am căutat pe la ambulanțe până când am găsit-o pe mama, de nerecunoscut. Am recunoscut-o după ochi, atât. Nu mai avea figură.”, a declarat Sorin la România TV.

(P) În ce situații te poți adresa medicilor specialiști în parodontologie de la Elveto Dent?... Bilanțul victimelor în urma accidentului de la Năvodari. Un autocar cu 40 de persoane a intrat într-un limitator de înăl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x