Antena Căutare

Ce mesaj sfâșietor a trimis soția lui Gino Iorgulescu după accidentul fiului său: „Copilul nostru, care acum se află la spital...”

După accidentul înfiorător în urma căruia un tânăr de nici 25 de ani și-a pierdut viața și a fost provocat de fiul lui Gino Iorgulescu, mama lui Mario a vorbit pentru prima dată, iar mesajul a fost de-a dreptul sfâșietor.

După accidentul înfiorător în urma căruia un tânăr de nici 25 de ani și-a pierdut viața și a fost provocat de fiul lui Gino Iorgulescu, mama lui Mario a avut pentru prima dată o ieșire publică, iar mesajul a fost de-a dreptul sfâșietor.

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, şi soţia sa au transmis, duminică, condoleanţe familiei tânărului de 24 de ani mort în accidentul provocat de fiul lor, precizând că situaţia putea avea acelaşi deznodământ şi pentru Mario Iorgulescu, aflat acum în stare gravă în spital.

"Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoştinţa oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, faţă de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanţe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situaţia putea fi cu acelaşi deznodământ şi pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital. Suntem copleşiţi de lacrimi şi de durere în urma tragicului accident din dimineaţa de 8 septembrie şi sperăm ca
oamenii, opinia publică, să înţeleagă clipele grele prin care trecem şi noi, şi cealaltă familie"
, au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă remis MEDIAFAX, Gabriela şi Gino Iorgulescu.

Mama Luizei Melencu, în lacrimi, la liceul fiicei ei, în prima zi de școală! Imagini sfâșietoare! Ce voia să facă tânăra... Olt: Maşină a Poştei Române, jefuită de o persoană cu faţa acoperită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x