Experiment bizar făcut de Viorel Cataramă. În ce stare se află omul de afaceri, după ce a îmbrățisat bolanvi de coronavirus

Pariu cu moartea şi cu libertatea, făcut de omul de afaceri Viorel Cataramă! Fostul aspirant la funcția de președinte al României insistă să ia coronavirus. Iar pentru asta, a mers într-o localitate cu zeci de oameni infectați, pe care i-a provocat să-l strângă în brațe.

Gestul i-a adus și un dosar penal şi despărţirea de soţia sa, medicul Adina Alberts, care a plecat de acasă.

„Dacă pentru a fi patriot trebuie să mergi la pușcărie, așa să fie (...) Eu m-am dus pentru că România se scufundă din punct de vedere economic și vreau să demonstrez că nu asta era calea de urmat și trebuia să fi mers pe metoda imunizării de grup, care ne-ar fi lăsat toate drepturile și libertățile și nu ar fi prăbușit România”, a spus Cataramă, la Antena 3.

Citește și: Viorel Cataramă și Adina Alberts se despart, după ce milionarul a declarat că vrea să se autoinfecteze cu Covid-19. Ce mesaj copleșitor a postat medicul

Dosar penal pe numele lui Cataramă, după ce a mers în Ialomița

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni au deschis un dosar penal pe numele milionarului Viorel Cataramă, pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 din Codul Penal.

Procurorii spun că Viorel Cataramă a mers pe 7 mai în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, unde s-a îmbrăţişat cu un bărbat bolnav cu COVID-19.

Citește și: Risc major de focare de Covid-19 în România! Nelu Tătaru: "Încă nu am trecut de vârful pandemiei"

În ce stare se află Viorel Cataramă, după ce a încercat să se infecteze cu Covid19

Pentru moment, Viorel Cataramă nu știe dacă s-a infectat sau nu cu Covid-19, în urma acțiunilor sale și așteaptă să vadă dacă va apărea simptomatologia specifică virusului.

„Nu neg posibilitatea de a mă infecta, nu neg posibilitatea ca în două-trei săptămâni să fiu în mormânt, dar asta ca o posibilitate teoretică. (...) În momentul în care plec de aici voi fi singur, merg direct acasă şi mă izolez, astfel în cât să aştept rezultatul”, a adăugat milionarul.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Zodii spontane. 4 nativi care sunt pregătiți în orice moment
Astrologia are un răspuns pentru orice legat de viața nativilor. Nu se rezumă doar la...
Parteneri
Ganache de ciocolată. Rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri
Dacă te-ai hotărât să le prepari celor dragi un desert și nu știi cu ce cremă să îl combini, îți recomandăm rețeta de cremă ganache de ciocolată. Este rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri. Nu ai nevoie decât de două ingrediente principale plus aromele preferate.
Catine.ro
Ultimele știri