Antena Căutare

De curiozitate. Ce salarii au în 2019 medicii de familie din România. Câștigă într-o zi, cât alții într-o lună

Majorările salariale din sistemul de sănătate anunțate în ultima vreme îi plasează pe medici în topul celor mai bine plătiți bugetari din România. Unii dintre ei încasează 1.500 de lei pentru o singură zi lucrătoare, iar sumele decontate de la Casa de Asigurări de Sănătate sunt uriașe. Unii dintre medicii de familie din Iași, de exemplu, încasează, lunar, peste 20.000 de lei.

Majorările salariale din sistemul de sănătate anunțate în ultima vreme îi plasează pe medici în topul celor mai bine plătiți bugetari din România. Unii dintre ei încasează 1.500 de lei pentru o singură zi lucrătoare, iar sumele decontate de la Casa de Asigurări de Sănătate sunt uriașe. Unii dintre medicii de familie din Iași, de exemplu, încasează, lunar, peste 20.000 de lei.

Medici de familie primesc salarii mari pentru serviciile pe care le prestează. Potrivit informațiilor obținute de publicația locală bzi.ro, pe parcursul anului 2018, în Iași, au existat zeci de cazuri pentru care s-au decontat sume de peste 20.000 de lei, în fiecare lună.

Recordul, cel puțin la nivelul județului Iași, fost obținut de un cabinet medical de medicină de familie căreia Casa de Asigurări de sănătate i-a decontat 30.000 de lei, mai scrie sursa citată.

O oră de muncă extra, într-un centru de permanență, se plătește cu 40 de lei

Iar pentru că cei mai mulți dintre medicii de familie lucrează și în centrele de permanență, aceștia reușesc să adune venituri considerabile. O oră de muncă este plătită cu o suma de aproximativ 40 de lei. Astfel, au existat situații în care un singur medic, care lucrează într-un centru de permanentă, a câștigat, într-o singură luna, nu mai puțin de 31.000 de lei.

Locuri de muncă în străinătate. Cum îți cauți loc de muncă și câte posturi libere sunt... Reacția ministrului Sănătății, după ce Apa Nova a declarat că apa bucureștenilor este potabilă: ”Am recomandat, nu am ob...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x