Antena Căutare

Ce se întâmplă cu persoanele care doar tranzitează țările aflate în zona roșie. Raed Arafat, anunț de ultimă oră:”Obligatoriu intră în carantină!”

Persoanele care tranzitească zonele aflate în zona roșie vor intra obligatoriu în carantină, la venirea în țară, potrivit anunțului făcut de Raed Arafat, la Antena 3. 

Întrebat ce se întâmplă cu o persoană care vine dintr-o țară ce nu este inclusă în nicio zonă și doar tranzitează țări aflate în zona roșie, Raed Arafat a explicat că intră obligatoriu în carantină.

”S-a considerat că dacă tranzitezi o zonă care este roșie trebuie să intri în carantină. În timpul tranzitării poți să intri în contact cu cineva, poți să te opreși la o benzinărie, poți să te oprești la un restaurant, poți să te oprești undeva, e greu să faci diferențierea, plus că unul dintre motive e că din păcate am învățat că nu putem avea încredere deplină în ceea ce ni se spune. Foarte multă lume a încercat să păcălească autoritățile, dând informații greșite”, a spus Arafat.

Numărul de cazuri testate pozitiv cu COVID-19 a ajuns la 88. Ce știm despre românii infectați cu coronavirus

88 de persoane infectate cu COVID-19 în România

Alte două cazuri confirmate cu coronavirus - o femeie din Caraş-Severin, venită în Italia, şi un bărbat din Bucureşti, venit din Londra. Numărul total al celor infectaţi se ridică la 88.

Testul pentru coronavirus, negativ în cazul premierului Ludovic Orban

Al 87-lea pacient este o femeie de 32 de ani din judeţul Caraş-Severin, venită din Italia în 10 martie şi aflată în carantină în Caransebeş. Pacientul 88 este un bărbat, în vârstă de 45 de ani din Bucureşti, venit din Londra în 9 martie. El a fost internat vineri cu febră şi frisoane la Spitalul "Victor Babeş" Bucureşti.

Testul pentru coronavirus, negativ în cazul premierului Ludovic Orban... Cum arată Vila Lac 1, locuința unde Ludovic Orban este izolat din cauza coronavirusului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x