Antena Căutare

Ce se întâmplă cu restaurantele în perioada imediat următoare? Nelu Tătaru: "putem să ne gândim, în conformitate cu nişte reguli care trebuie respectate"

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru a declarat, miercuri ce ar putea să se întâmple cu restaurantele care stau închise deja de șase luni de zile. Mai mult, acesta a făcut declarații despre situația paturilor de la ATI

Ce se întâmplă cu restaurantele în perioada imediat următoare? Nelu Tătaru: "putem să ne gândim, în conformitate cu nişte reguli care trebuie respectate"
Ce se întâmplă cu restaurantele în perioada imediat următoare? Nelu Tătaru: "putem să ne gândim, în conformitate cu nişte reguli care trebuie respectate"


"Au dotarea completă pentru patologie COVID, tot ce înseamnă ventilatoare, tot ce înseamnă monitoare, tot ce înseamnă injectomate. Acum trei săptămâni aveam 840 de paturi. Prin operaţionalizare la tot ce înseamnă spitalele care au revenit - Ilfov, Witing, Elias, precum şi celelalte spitale din ţară - am ajuns la 1.034 de paturi. Ieri, în evaluarea pe care am făcut-o, şi în judeţul Bihor, de exemplu, Spitalul Municipal, Spitalul Judeţean, îşi puteau mări capacitatea de paturi de terapie intensivă de la 18 la 35, ambele spitale", a precizat Tătaru.


"Încă nu este cazul" redeschiderii restaurantelor în spaţiu închis


"În măsura în care vom vedea că avem o stabilizarea a numărului de cazuri noi de la o zi la alta, cu tendinţă de scădere, putem să ne gândim, în conformitate cu nişte reguli care trebuie respectate, să putem deschide şi aceste restaurante. În acest moment încă nu este cazul", a explicat ministrul.

Ministerul Sănătății a publicat normele. Așa va începe școala din 14 septembrie! Masca este obligatorie pentru toată lumea!



Nelu Tătaru a făcut miercuri o vizită la şantierul unui spital privat din Bucureşti.

Nelu Tătaru își va trimite fiul la școală în septembrie

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a vorbit despre redeschiderea școlilor în România și a dezvăluit că fiul său va merge la școală. În același timp, el a făcut un apel și către părinți, și anume să respecte regulile de igienă care sunt esențiale pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

A apărut o nouă formă de coronavirus și medicii sunt în alertă! Ce este diferit la noua tulpină

„Am și eu un copil de 10 ani care va merge la școală din septembrie, în condițiile respectării acelor reguli. Recomand acestor părinți să respecte regulile de igienă, să respecte precauțiile universale în și precauțiile în cadrul acestei pandemii”, a spus Tătaru, potrivit Digi24.

Află cum va începe școala după trei scenarii --> AICI

Care este situația coronavirusului în România?

Numărul cazurilor de coronavirus a depășit 72.000, după ce ieri au fost anunțate alte 1014 noi îmbolnăviri cu virusul SARS-COV-2. În același timp, 3.074 de persoane infectate cu COVID-19 au muri, iar 479 de pacienți se află internați la ATI.

Informații actualizate despre situația coronavirusului în România -----> AICI

Gheorghe Dincă își folosește soția ca să scape de închisoare! Ce lovitură a pregătit criminalul de la Caracal... Reguli noi! Studenții și elevii ar putea avea camere individuale în camine, iar la cantină vor putea sta fără mască. Car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x