Ce se întâmplă cu Viorel Cataramă după ce a mers într-un focar de COVID-19. Omul de afaceri are simptome, dar nu se teme: ”Trebuie să-mi iasă experimentul!”

Omul de afaceri Viorel Cataramă a început să se confrunte cu primele simptome ale infecției cu noul a, după ce a mers într-un focar COVID-19 special pentru a se infecta, însă nu se teme deloc. 

Ce se întâmplă cu Viorel Cataramă după ce a mers într-un focar de COVID-19. Omul de afaceri are simptome, dar nu se teme: ”Trebuie să-mi iasă experimentul!”

În cadrul unui interviu la Antena 3, omul de afaceri a mărturisit că se confruntă deja cu primele simptome, dar nu îi e deloc frică, motiv pentru care nu ține legătura cu niciun medic.

"Sunt anumite elemente care îmi atrag atenția, dar deocamdată cred că sunt în parametri normali și nu am de ce mă teme", a spus acesta.

Viorel Cataramă, la Sinteza zilei: Și Regina Maria a îmbrățișat bolnavii de tifos

Întrebat dacă ține legătura cu medicul de familie pentru a-i monitoriza starea de sănătate și posibila evoluție a simptomelor, afaceristul a spus că nu este în contact cu niciun medic.

"Ar trebui să vă doriți să-mi iasă experimentul pentru a vă demonstra că stăm degeaba în casă și că am prăbușit și falimentat România, că am suspendat drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor degeaba, când era o cale mai ușoară de urmat, căci ieșim din casă și dăm piept cu același coronavirus tot fără vaccin", a mai mărturisit omul de afaceri.

Viorel Cataramă s-a ales cu dosar penal

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni au deschis un dosar penal pe numele milionarului Viorel Cataramă, pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 din Codul Penal.

Procurorii spun că Viorel Cataramă a mers pe 7 mai în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa unde s-a îmbrăţişat cu un bărbat bolnav cu COVID-19.

Viorel Cataramă are simptome de Covid-19! S-a infectat voit: "Sper să nu pățesc nimic. Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept"

Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, n-a renunţat la ideea de a se infecta voluntar cu COVID-19. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, el a mers, joi, în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde, până acum, peste 70 de persoane au fost infectate cu coronavirus.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri