Ce se va întâmpla cu aplicația WhatsApp din ianuarie 2021. Cum veți putea avea acces la aplicația deținută de compania Facebook

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații de mesagerie, însă din anul 2021 vor exista câteva schimbări, iar aplicația nu va mai funcționa pe milioane de telefoane mobile din toată lumea.

Ce se va întâmpla cu aplicația WhatsApp din ianuarie 2021. Cum veți putea avea acces la aplicația deținută de compania Facebook

Începând de anul viitor, aplicația WhatsApp va fi supusă unui nou update, care va lăsa milioane de telefoane mobile fără celebra rețea de socializare. De asemenea, de la 1 ianuarie 2021, telefoanele mai vechi nu vor mai putea folosi sau descărca WhatsApp-ul, conform Mediafax.

Dacă sunteți fani înrăiți ai aplicație și o folosiți mereu, trebuie sa știți că achiziționarea unui nou device sau actualizarea de software sunt singurele variante pentru a utiliza în continuare WhatsApp.

Citește și: WhatsApp va fi istorie. Ce aplicație va detrona platforma deținută de Facebook în perioada următoare

Pe ce telefoane nu va mai funcționa aplicația WhatsApp

Telefoanele pe care nu va mai funcționa aplicația WhatsApp sunt atât Iphone, cât și Android. Cei care sunt în posesia unui telefon mobil Iphone și nu au un sistem de operare de la IOS 9 în sus, nu vor mai putea accesa aplicația. De asemenea, smartphone-urile care nu au instalată versiunea de Android 4.0.3 nu vor mai folosi WhatsApp-ul.

Printre telefoanele mai vechi pe care nu va mai putea funcționaza aplicația deținută de compania Facebook se numără și Iphone 4, Iphone 3G, pentru că actualizarea IOS 9 este una mult prea puternică pentru ele, iar device-urile nu vor suporta acest lucru.

Citește și: Serviciul de plăţi lansat de WhatsApp în Brazilia a fost deja suspendat

În ceea ce privește telefoanele mobile care au instalată versiunea Android, nu vor mai putea avea acces la WhatsApp posesorii Samsung Galaxy S2, HTC Desire și LG Optimus Black.

Este foarte important de știu că această decizie a companiei Facebook nu va afecta o mare partea a oamenilor.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri