Antena Căutare

Cea mai înaltă clădire de birouri din România se află în construcție. Aproximativ 13.000 de locuri de muncă

Cea mai înaltă clădire de birouri se construiește în vestul României, mai exact la Timișoara. Cu 155 de metri înălțime și 27 de etaje, clădirea United Business Center 0 ( UBC0) va fi cea mai înaltă clădire de birouri.

Cea mai înaltă clădire de birouri din România se află în construcție. Aproximativ 13.000 de locuri de muncă Galerie
Cea mai înaltă clădire de birouri din România

Demisolul și parterul clădirii va găzdui restaurante, magazine și cafenele, etajul uun centre de conferințe, două etaje intermediare- hub medical cu multiple specializări și alte 24 de etaje pentru birouri premium.

Lucrările se află în desfășurare și se derulează într-un ritm alert, clădirea urmând să fie finalizată până în ultimul trimestru al anului 2020.

Citește și: Este de șase ori mai mare decât cel mai înalt turn din România! Cea mai înaltă clădire din lume are 163 de etaje și peste 800 de metri

Peste 43.500 de metri cubi de beton și peste 1.700 de tone de armătură se vor folosi pentru ridicarea clădirii, iar peste 280 de piloți forați au fost necesari pentru susținerea unei astfel de construcții, iar clădirea va fi acoperită cu fațadă integral din sticlă. Proiectul pe verticală va fi parcurs cu 12 ascensoare de mare viteză.

În momentul de față cea mai înaltă clădire de birouri din România este Sky Tower din București, cu 137 de metri înălțime și 37 de etaje. Aceasta a fost dată în folosință în anul 2012 și găzduiește birouri premium, dar și un restaurant la ultimul etaj al imobilului.

Cea mai înaltă clădire de birouri din România se află în construcție. Aproximativ 13.000 de locuri de muncă

Sky Tower

11 noiembrie - Ziua veteranilor de război... Peste 24.000 de produse textile şi de marochinărie, posibil contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră de la Gi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x