Antena Căutare

Cel mai mare targ de nunti din Romania si-a deschis portile: iata care sunt tendintele pentru mirese!

Cel mai mare targ de nunti din Romania tocmai si-a deschis portile. La Targul Ghidul Miresei, peste 250 de firme isi expun oferta. De la cele mai noi modele de rochii, pana la cele mai inedite servicii foto-video, totul e la oferta.

Targurile de nunta sunt din ce in ce mai multe, pe masura ce piata industriei de nunti din Romania s-a extins. Si totusi, cum nu putem merge la zeci de targuri de nunti si trebuie sa alegem doar cateva targuri importante, ne-am gandit sa va prezentam punctele forte ale fiecarui targ important din Romania. Stiind exact ce va asteapta la fiecare targ, puteti alege exact targurile de nunta care va sunt de folos.

Apoi, in luna Februarie, rezervati-va obligatoriu cel putin o zi pentru a merge la editia de iarna a Targului Ghidul Miresei din Cupola Romexpo intre 22-24 Februarie 2013, cel mai mare targ de nunti organizat vreodata in Romania. Aici veti avea ocazia sa studiati oferta a 250 de firme de pe piata nuntilor, sute de colectii 2013 de rochii de mireasa, dar si costume de ginere, pantofi de nunta, saloane de evenimente, decoratiuni, servicii foto-video dar si muzica pentru nunta.

Doi lei din pretul fiecarui bilet de intrare ajung la cazurile umanitare ale fundatiei "Mereu Aproape".

sursa foto: littlepurplepolkadots.com

UPDATE! Cruzime fara margini! Zeci de cai, biciuiti cu bestialitate la targul de animale din Neamt... Alunecare de teren langa Galati: Un tren cu pasageri este blocat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x