Antena Căutare

Cel mai tanar angajat al ISU Constanta este un ciobanesc german de 10 luni

Are 10 luni si este cel mai tanar membru al echipei ISU Constanta. Mara este un ciobanesc german, care, odata ce va incepe dresajul specializat, va deveni caine salvator. Deocamdata, este "jucaria" preferata a militarilor constanteni.

De doua saptamani, de cand a ajuns la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Constanta, Mara este in centrul atentiei. S-a imprietenit cu toti colegii, dar cel mai mult s-a apropiat de instructorul ei.

Deocamdata, Mara are un program mai lejer: instructorul ei incearca sa combine exercitiile de dresaj cu joaca, dar de la anul. va da militaria jos din pod. Mara va fi dusa inapoi la Sibiu, la centrul chinologic al Ministerului de interne, unde s-a nascut. Acolo va incepe antrenamentele serioase, pentru ca, pana la urma, e un angajat al MAI si trebuie sa-si faca treaba.

“La Sibiu, va fi antrenata exclusiv pentru depistarea victimelor prinse sub daramaturi, vii sau decedate, la final va sustine niste teste, daca le va promova, va intra direct in operativ. Va fi antrenata sa depisteze mirosul parului uman, pentru ca numai asa poate depista victimele sub daramaturi, parul uman are un miros specific, diferit de orice alt miros”, spune purtatorul de cuvant al ISU Constanta.

Un tanar student din Targu Jiu inchiriaza calculatoare second-hand... Teama de a nu ne imbolnavi in spital a devenit sursa de profit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x