Antena Căutare

Un tanar student din Targu Jiu inchiriaza calculatoare second-hand

Auzim des de pasiuni transformate in afaceri, care mai de care mai interesante. Un tanar student din Targu Jiu, indragostit iremediabil de IT, inchiriaza calculatoare second-hand, iar clientii, cei mai multi studenti si ei, n-au intarziat sa apara.

In camera lui Cosmin Sburlea sunt unitati si monitoare oriunde te-ai uita. Unele abia asteapta sa fie puse in functiune. Stau unele peste altele, gata sa fie luate la mana si aranjate frumos pe cate o masa. Nu sunt noi, dar functioneaza. Si daca nu functioneaza, le repara Cosmin. Este student la Inginerie in anul III. A investit peste 3.000 de lei in componente second hand sau PC-uri, pentru firma lui, una de inchirieri calculatoare second-hand.

Inchirierea unui computer costa trei lei pe zi, ceea ce inseamna 90 de lei pe luna. Convenabil pentru inceput, spune Cosmin. Pentru cei apropiati le da si cu 1,5 lei pe zi, dar pretul poate ajunge si la patru lei. Face totul ca la carte, cu contract si toate cele. Ii merge bine, mai ales ca sta la camin, unde nu toti studentii au calculatoare sau oricand se poate strica unul.

“Cea mai mare publicitate mi-o fac pe net. Am pagina de Facebook, am conturi pe diferite site-uri”, spune tanarul afacerist.

Mica afacere a lui Cosmin e inca in fasa. Are abia o luna, dar sperantele sunt mari. E corect si are deja cativa clienti. In cazul in care unul dintre calculatoare se strica, chiria pe ziua respectiva nu se plateste, iar in 24 de ore Cosmin trebuie sa rezolve problema.

A castigat peste 25.000 de lei la jocuri mecanice, dar proprietarul aparatelor nu vrea sa-i dea banii... Cel mai tanar angajat al ISU Constanta este un ciobanesc german de 10 luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x