Antena Căutare

Explozie de cazuri de coronavirus în trei județe din țară, în ultimele 24 de ore. Unde s-au înregistrat cele mai multe îmbolnăviri

România a înregistrat o creștere alarmantă a numărului de cazuri de coronavirus, însă o treime dintre cele confirmate în ultimele 24 de ore s-au înregistrat în doar trei județe. 

Explozie de cazuri de coronavirus în trei județe din țară, în ultimele 24 de ore. Unde s-au înregistrat cele mai multe îmbolnăviri
Explozie de cazuri de coronavirus în trei județe din țară, în ultimele 24 de ore. Unde s-au înregistrat cele mai multe îmbolnăviri

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, o explozie a cazurilor de coronavirus s-a înregistrat în trei județe din țară, între care Argeș, Iași și Brașov.

Astfel, în Argeș au fost confirmate 76 de noi cazuri, cifră care vine după ce ieri au fost anunțate alte 56 de îmbolnăviri. În total, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajunge la 642 în acest județ.

Coronavirus în România, 25 iunie 2020. Live Update. Creștere alarmantă a cazurilor de coronavirus. Aproape 500 de noi îmbolnăviri, raportate în ultimele 24 de ore

De asemenea, în Iași sunt 43 de cazuri noi, bilanțul venind după ce în două centre de copii din Pașcani, 39 de copii au fost testați pozitiv.

Pe locul al treilea este Brașovul, județ în care au fost confirmate 42 de noi cazuri.

Alte județe în car a fost înregistrat un număr ridicat de infectări sunt Brăila (23), Buzău (24), Dâmbovița (25), Prahova (31) și București (24).

Un laureat al Nobelului pentru Chimie a dezvăluit care este cea mai eficientă metodă de a te feri de COVID-19! „Acest secret a ajutat China!”

Ministrul Sănătății, apel către români să respecte regulile

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, joi, că astăzi s-a înregistrat un număr mai crescut de cazuri de coronavirus decât de obicei și a făcut apel la oameni să respecte regulile și a anunțat că de la 1 iulie, odată cu noile măsuri de relaxare, vor fi și restricții în anumite zone.

„Azi din păcate vom avea un număr mai crescut de cazuri decât de obicei, dar sper să ne putem reveni”, a spus Nelu Tătaru la Târgu Jiu, unde a vizitat spitalul județean.

Un set de tripleți s-a născut cu coronavirus! Mama lor nu are simptome! Medicii, avertisment! „Este posibil ca bebelușii să fie atacați de COVID-19 în acest fel!”

Ministrul a precizat că în acest moment autoritățile gestionează epidemia și a făcut apel la oameni să respecte măsurile de protecție.

„Avem multe măsuri de relaxare și nerespectarea regulilor, în mare măsură și acea bagatelizare a tot ce a fost și instigarea la nerecunoașterea pandemiei”, a mai spus Tătaru.

Alte 460 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost înregistrate în România de la ultima informare, ajungându-se la un total de 25.286 de îmbolnăviri, a anunţat joi Grupul de Comunicare Strategică.

Un laureat al Nobelului pentru Chimie a dezvăluit care este cea mai eficientă metodă de a te feri de COVID-19! „Acest se... S-a aruncat de la etaj, de frica bolii! O bătrână internată în azilul- focar de COVID-19 din Galați s-a sinucis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x