Cercetătorul care a prezis pandemia de COVID, anunț terifiant: „Ne paște o nouă molimă! Coronavirusul o să ni se pară un fleac!”

Epidemiologul care a prezis pandemia de coronavirus vine cu un nou anunț. În doar cinci ani, ne vom confrunta cu o nouă pandemie: „Pe lângă virusul ce va veni, COVID-19 o să pară joacă de copii”

Cercetătorul care a prezis pandemia de COVID, anunț terifiant: „Ne paște o nouă molimă! Coronavirusul o să ni se pară un fleac!”

Profimedia

Profesorul Tom Koch, epidemiolog la Universitatea British Columbia, a fost printre primii oameni de știință care au avertizat guvernele lumii că trebuie să se pregătească pentru izbucnirea unei crize de sănătate la nivel mondial.

Potrivit specialistului care a prezis criza coronavirus, o pandemie mult mai periculoasă decât COVID-19 va lovi în „următorii cinci, maxim opt ani”.

Koch a dezvăluit că, din cercetările sale, a observat că intervalul de timp dintre epidemii este în scădere și că un virus, pentru care nu va exista tratament, va „devasta întreaga lume”.

„Izolarea trebuie să continue. Avem în continuare focare” - Nelu Tătaru, informații de ultim moment: Guvernul se pregătește să dea lege!

„Când va veni, nimeni nu poate spune cu precizie, însă știm clar că o să se întâmple. Cel mai probabil, vorbim despre următorii cinci sau opt ani.

De trei ani tot spun că trebuie să ne pregătim, că ceva grav se va întâmpla. Am avut dreptate. Toți factorii ce favorizează transformarea unei epidemii în pandemie erau prezenți.

Am avut noroc, totuși, că rata de mortalitate a COVID-19, sub 1%, este mult mai mică decât a în cazul marilor pandemii din istorie, ce au ucis peste 20% dintre oamenii afectați

Data viitoare, nu știu dacă vom fi la fel de norocoși”, a spus Koch.

Previziunea sumbră a lui Raed Arafat. Efectul exploziei numărului de infectări este devastator: „Nu vor putea fi salvați”

450 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore, în România

Până la data de 2 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 27.746 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 20.433 au fost externate, dintre care 19.363 pacienți vindecați și 1.070 pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. 1.687 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 787 de persoane. Alte 59.414 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri