Antena Căutare

Eroi de vanzare: Certificate de revolutionar, "disponibile" la pretul de 10.000 de euro!

Gesturile eroice din 89 au ajuns acum obiect de tranzactie! Cine vrea un certificat de revolutionar il poate lua, ca la piata, cu 10 mii de euro. Merita fiecare eurocent daca te gandesti ca posesorul certificatului scapa de plata impozitelor si taxelor pe viata, ba chiar ia la pret de chilipir terenuri. Culmea e ca autoritatile nu par interesate de astfel de tranzactii. Urmariti un material realizat cu o camera ascunsa.

Cu atat se vinde un drept care, teoretic, e nepretuit?10.000 de euro. Un pret mare, dar e infim daca iei in calcul beneficiile. Daca vrei sa cumperi teren ieftin de la stat se rezolva cat ai clipi. Daca vrei sa-ti faci magazin si sa nu platesti taxe ai la indemana si acest drept, dobandit sau, mai nou, cumparat. Certificatele de revolutionar se vand printr-un banal anunt pe internet, iar tranzactia se face la coltul strazii.

Lista ilegalitatilor comise de cei care fac tranzactii cu certificatele de revolutionar e lunga: de la inselatorie pana la fals in acte. Ar aduce celui prins cel putin 2 luni de inchisoare. Cel mult 10 ani. Iar cei care vand certificate stiu prea bine aceste lucruri. Asa ca insista pentru mica intelegere. Sa faci orice tranzactie cu banii tai, insa pe numele lor. Daca ai curaj. Doar esti revolutionar.

Taximestristii de la aeroporturi, in colimatorul Politiei: aproape 1.300 de sanctiuni... Protestatarul mort in fata Primariei Sectorului 5 a fost inselat cu 50.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x