Antena Căutare

Protestatarul mort in fata Primariei Sectorului 5 a fost inselat cu 50.000 de euro

Barbatul doborat luni de un infarct in fata Primariei Sectorului 5 risca sa-si piarda si casa, si afacerea. Era patron si imprumutase bani grei ca sa-si plateasca muncitorii. Avea de recuperat peste 50.000 de euro de la o firma mai mare, in colaborare cu Primaria. Insa nimeni nu a vrut sa-i asculte pasul.

Astfel, surse judiciare sustin ca Teodor Ecaterin Georcaceanu, barbatul in varsta de 60 de ani, care a murit de inima dupa ce a fost imobilizat in timp ce protesta in fata Primariei Sectorului 5, unde ameninta ca isi da foc, fusese inselat cu 50.000 de euro. Georcaceanu si partenerul sau de afaceri, Mihai Bistran, din Mogosoaia au amenintat ca isi dau foc cu o butelie de aragaz in fata Primariei Sectorului 5, pe motiv ca primarul Marian Vanghelie ar refuza sa-i primeasca in audienta. Conform surselor citate, Georcaceanu si Bistran semnasera un contract de prestari servicii cu o societate comerciala care, la randul ei, obtinuse un contract cu Primaria sectorului 5. La finalizarea lucrarilor, primaria ar fi virat banii in contul firmei contractante, insa reprezentantii societatii nu ar fi virat, la randul lor, cei 50.000 de euro catre Georcaceanu si Bistran. Considerandu-se inselati, acestia ar fi avut o serie de discutii cu reprezentantii primariei, care le-ar fi explicat, insa, ca discutiile sunt inutile in conditiile in care cei doi nu au semnat niciun contract cu institutia, ci cu o firma particulara.

Dupa interventia autoritatilor, lui Georcaceanu i s-a facut rau si a fost transportat de urgenta la Spitalul Coltea, insa medicii nu au reusit sa il salveze. Ca urmare, politistii au deschis un dosar de moarte suspecta si au audiat mai multe persoane.

Dosarul mortii lui Teodor Ecaterin Georcaceanu urmeaza sa fie inchis dupa ce marti, medicii legisti au incheiat necropsia acestuia si au concluzionat ca decesul a survenit unei tulburari cardiace provocate de o afectiune mai veche si nu a fost provocata ca urmare a vreunei agresiuni comise de politistii si pompierii care l-au imobilizat.

Eroi de vanzare: Certificate de revolutionar, "disponibile" la pretul de 10.000 de euro!... Marea si luat din nou tributul: Un turist din Maramures s-a inecat la Eforie Nord ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x