Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

„Cină cu viermi la Spitalul de Copii din Cluj”- Imaginile postate de mama unui copil bolnav au devenit virale: „Mizeria ucide mai mult decât orice coronavirus”- VIDEO

O nouă înregistrare făcută într-un spital românesc circulă pe internet. O mămică, internată de câteva zile cu copilul ei, a filmat „cina cu viermi” pe care o primesc cei mici la Spitalul Clinic de Copii din Cluj-Napoca.

"Cină cu viermi"

Emanuel Ungureanu/ Facebook

Deputatul Emanuel Ungureanu a postat, duminică seara, o înregistrare făcută, susține politicianul, la Clinica Pediatrie 1 din Spitalul Clinic de Copii din Cluj-Napoca.

Potrivit acestuia, o femeie, internată de câteva zile în spital, i-a scris că la cină a primit pateu cu viermi.

„O mămică internată de câteva zile la etajul 2 din Clinica de Pediatrie de pe Strada Moţilor din Cluj-Napoca mi-a scris pe Facebook că la cină i s-a servit pateu cu viermi...”, a scris Ungureanu.

„Seara, nestingheriţi, pe scări îşi fac apariţia gândacii, probabil vin doar în vizită să întâmpine cum se cuvine coronavirusul...”, a spus deputatul.

Acesta a anunţat că luni va depune o sesizare la DSP Cluj.

Citește și:

„Au chinuit-o”! Cum a ajuns să arate un bebeluș de cinci luni, internat o săptămână într-un spital românesc. Imagini terifiante, publicate de mamă

„Mâine dimineaţă voi sesiza DSP Cluj care o să ne comunice din nou că mamele copilaşilor bolnavi au venit cu viermii de acasă. Avem nevoie la Cluj nu doar să construim urgent un spital de copii monobloc de la zero, ci şi să scăpăm de incompetentul manager al Spitalului de Copii, Aldea şi de dinozaurul Moisescu care conduce DSP Cluj de pe vremea lui Brejnev. Mizeria ucide mai mult decât orice coronavirus în spitalele României!”, a mai scris Emanuel Ungureanu.

Citește și:

Recomandari