Căutare Live

„Cină cu viermi la Spitalul de Copii din Cluj”- Imaginile postate de mama unui copil bolnav au devenit virale: „Mizeria ucide mai mult decât orice coronavirus”- VIDEO

O nouă înregistrare făcută într-un spital românesc circulă pe internet. O mămică, internată de câteva zile cu copilul ei, a filmat „cina cu viermi” pe care o primesc cei mici la Spitalul Clinic de Copii din Cluj-Napoca.

"Cină cu viermi"

Emanuel Ungureanu/ Facebook

Deputatul Emanuel Ungureanu a postat, duminică seara, o înregistrare făcută, susține politicianul, la Clinica Pediatrie 1 din Spitalul Clinic de Copii din Cluj-Napoca.

Potrivit acestuia, o femeie, internată de câteva zile în spital, i-a scris că la cină a primit pateu cu viermi.

„O mămică internată de câteva zile la etajul 2 din Clinica de Pediatrie de pe Strada Moţilor din Cluj-Napoca mi-a scris pe Facebook că la cină i s-a servit pateu cu viermi...”, a scris Ungureanu.

„Seara, nestingheriţi, pe scări îşi fac apariţia gândacii, probabil vin doar în vizită să întâmpine cum se cuvine coronavirusul...”, a spus deputatul.

Acesta a anunţat că luni va depune o sesizare la DSP Cluj.

Citește și:

„Au chinuit-o”! Cum a ajuns să arate un bebeluș de cinci luni, internat o săptămână într-un spital românesc. Imagini terifiante, publicate de mamă

„Mâine dimineaţă voi sesiza DSP Cluj care o să ne comunice din nou că mamele copilaşilor bolnavi au venit cu viermii de acasă. Avem nevoie la Cluj nu doar să construim urgent un spital de copii monobloc de la zero, ci şi să scăpăm de incompetentul manager al Spitalului de Copii, Aldea şi de dinozaurul Moisescu care conduce DSP Cluj de pe vremea lui Brejnev. Mizeria ucide mai mult decât orice coronavirus în spitalele României!”, a mai scris Emanuel Ungureanu.

Citește și:

Experiment într-un spital românesc. Joaca de-a Dumnezeu. Moartea e driblată la „Minore”, „Majore” și „Resuscitare”

 "La Spitalul din Sighet nu poate intra coronavirusul. Îl omoară Stafilococul Auriu." Imaginile postate de un ... Scandal la Râșnov, unde locuitorii își aruncă gunoaiele în pârâul care traversează orașul: ”E sub orice critică!” Ce spu...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri